Φρέσκο ψάρι και πρώτες ύλες από το μποστάνι.
Ένα από τα καλύτερα ψαροφαγικά εστιατόρια της Πάρου, δημιούργημα του Μάριου Τσαχπίνη, της γνωστής οικογένειας που διατηρεί το ομώνυμο ουζερί Τσαχπίνης, που κυριαρχεί στη γευστική σκηνή του νησιού εδώ και πάνω από τέσσερις δεκαετίες.

Η φρεσκάδα και η εντοπιότητα είναι το άλφα και το ωμέγα εδώ, αφού η οικογενειακή φάρμα τροφοδοτεί την κουζίνα καθημερινά με τα καλούδια της παριανής γης, ενώ τα ψάρια και τα θαλασσινά έρχονται φυσικά από τις τράτες που ξανοίγονται στο Αιγαίο κάθε ξημέρωμα. Η άκρως ενημερωμένη λίστα των κρασιών περιλαμβάνει πληθώρα επιλογών από τον εγχώριο και τον διεθνή αμπελώνα.
Info: Νάουσα, Πάρος, τηλ.: +30 22840 51047, mariorestaurantparos.com