Το Μιλάνο μίλησε. Αυτοί είναι τα συστατικά του italian chic για την ερχόμενη σεζόν.
Art prints, glam sport και ανδρικά πουκάμισα, είναι οι λέξεις κλειδιά που θα χαρακτηρίσουν το στιλ μας την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 σύμφωνα με όσα είδαμε στα catwalk της μιλανέζικης εβδομάδας μόδας.
Σχετικά θέματα:
#LFW: 5+1 τάσεις κατευθείαν από τις πασαρέλες του Λονδίνου
NYFW: Trend Report
Art pattern: Καλειδοσκοπικά patterns που παραπέμπουν στην σύγχρονη τέχνη κατέκλυσαν τις πασαρέλες του Μιλάνου. Art Nouveau εμπριμέ στον Gucci, pop art στη συλλογή Prada και τυπώματα εμπνευσμένα από πίνακες του Γκογκέν στους Aquilano & Rimondi.
Glam sport: Με ισχυρές δόσεις glamour ερμήνευσαν οι Ιταλοί designers το αθλητικό πνεύμα που επικράτησε σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο, με highlights τα Marni σκίαστρα, τα διχτυωτά Gucci T-shirts και τις αθλητικές κάλτσες Prada.
Crop top: Πίσω στα γυμναστήρια μας στέλνουν οι σχεδιαστές εστιάζοντας σε κοντά τοπ και μπούστα που αφήνουν την κοιλιά “εκτεθειμένη”.
Crop top: Πίσω στα γυμναστήρια μας στέλνουν οι σχεδιαστές εστιάζοντας σε κοντά τοπ και μπούστα που αφήνουν την κοιλιά “εκτεθειμένη”.
Shirt: Το αγαπημένο, ανδρικό πουκάμισο επανέρχεται στο προσκήνιο στην πιο θηλυκή του μορφή και συνδυάζεται όχι με τα αναμενόμενα κοστούμια αλλά με υπέρκομψες φούστες και φορέματα.
Floral: Στο πνεύμα της άνοιξης κινήθηκαν οι περισσότεροι designers γεμίζοντας τις πασαρέλες με υπέροχα florals αλλά κι ανάγλυφα λουλούδια.