Μία διαφορετική έκθεση που αποτυπώνει τη ζωή στη Μ. Βρετανία μέσα από τις διαφορετικές φυλές της
Έχοντας αποκαλύψει επιτέλους και τον χώρο διεξαγωγής του επερχόμενου show του Σεπτεμβρίου, o οίκος Burberry μας αποκαλύπτει τώρα ότι διοργανώνει μία "μεγάλη φωτογραφική έκθεση" στον ίδιο χώρο.
Την έκθεση με τίτλο 'Here We Are' έχουν επιμεληθεί ο πρόεδρος και CEO του οίκου, Christopher Bailey, μαζί με τη Lucy Moore και το διάσημο φωτογράφο Alasdair McLellan. Πρόκειται για μία συλλογή από έργα περισσότερων από 30 μεγάλων Βρετανών φωτογράφων, όπως των Dafyyd Jones, Martin Parr, Ken Russell και του McLellan ο οποίος ξεκινά μία νέα δημιουργική συνεργασία με τον οίκο.
Ο Christopher Bailey μάλιστα δηλώνει πως όταν ξεκίνησαν να επιμελούνται την έκθεση, ήξερε ότι θα ήθελε να αποτελέσει ένα φόρο τιμής σε αυτούς τους φωτογράφους που απεικονίζουν τις πολλές και διαφορετικές φυλές, αλλά και τάξεις της Μ. Βρετανίας.
Σε συνδυασμό λοιπόν με την εν λόγω έκθεση, η ανοιξιάτικη συλλογή που θα μας παρουσιάσει σε λίγες μέρες η Burberry, είναι εμπνευσμένη από αυτό το ποικιλόμορφο κοινωνικό πορτρέτο της Βρετανίας που αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες.
Η έκθεση ανοίγει στο Old Sessions House στην περιοχή Clerkenwell του Λονδίνου δύο μέρες μετά την παρουσίαση του show, δηλαδή στις 18 Σεπτεμβρίου, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ.