Naomi Campbell, Lupita Nyong’o, Sean "Diddy" Combs, Whoopi Goldberg ποζάρουν για τον θρυλικό Tim Walker και το νέο ημερολόγιο Pirelli 2018!
Λίγους μήνες πριν, οι υπεύθυνοι του διάσημου ημερολογίου της Pirelli ανακοίνωσαν ότι το 2018 θα δούμε κάτι πραγματικά διαφορετικό και ανατρεπτικό. Και έτσι και έγινε, αφού φωτογράφος δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Tim Walker.
Μαζί με τον Edward Enninful που ανέλαβε το styling, μας δίνουν μια διαφορετική οπτική στην "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων" μέσα από μια σειρά από φωτογραφίες που εξυμνούν τη διαφορετικότητα.
Μεγάλα μοντέλα και celebrities φωτογραφήθηκαν με χαρακτηριστικό το έντονο χρώμα, τα θεατρικά κοστούμια και σκηνικά, και τα ονειρικά ή και εφιαλτικά concepts, χαρακτηριστικά στο έργο του Tim Walker.
Διάβασε περισσότερα στο Missbloom.gr