Δημοφιλέστερα άρθρα
Η Colette μπορεί να κλείνει οριστικά τις πόρτες της στο τέλος του επόμενου μήνα όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να μας προσφέρει και μία νέα (τελευταία) συλλογή. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η θρυλική γαλλική boutique δημιούργησε μια συλλογή-έκπληξη με τον οίκο Saint Laurent.
Από την επόμενη εβδομάδα, ο πρώτος όροφος της στην Rue St.-Honoré, θα γεμίσει από τα exclusive κομμάτια που σχεδίασε ο Anthony Vaccarello για την Colette, όπως t-shirts και φούτερ εμπνευσμένα από τα '80ς, αναπτήρες με το logo "Smoking Forever" (μία αναφορά στο εμβληματικό Le Smoking tuxedo που κυκλοφόρησε ο Yves Saint Laurent το '66), παλέτες με την υπογραφή YSL, αλλά και ένα ημερολόγιο για το 2018 με φωτογραφίες του David Sims.


Μέχρι στιγμής, όλοι θεωρούσαν ότι η Chanel θα είναι η τελευταία μεγάλη συνεργασία που θα έκλεινε στην ουσία την ιστορία της Colette στις 25 Νοεμβρίου, όμως έτσι θα έμενε ένας ακόμη ολόκληρος μήνας μέχρι το οριστικό "κλείσιμο" της boutique στις 20 Δεκεμβρίου. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να μας ανακοινώσει μία νέα μεγάλη συνεργασία για αυτό το κλείσιμο και πόσο μάλλον, με έναν οίκο όπως ο Saint Laurent!
