Είναι πολύχρωμα, glittery και απόλυτα γιορτινά
Ο JW Anderson είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται αυτή την περίοδο στο επίκεντρο της βρετανικής μόδας. Στα Fashion Awards, την περασμένη εβδομάδα, τιμήθηκε με το σημαντικό βραβείο του Accessories Designer για τον οίκο Loewe και του Womenswear Designer για το brand που φέρει το όνομά του.
Μετρά πολλές σημαντικές συνεργασίες, αλλά δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του με την Converse και την ευκαιρία να σχεδιάσει τη δική του εκδοχή των κλασικών sneakers που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τόσες γενιές.
Τα Converse x JW Anderson έγιναν διαθέσιμα στο κοινό αυτές τις μέρες- στο ιδανικό timing για τις χριστουγεννιάτικες αγορές. Ο Ιρλανδός σχεδιαστής λανσάρει δύο διαφορετικές εκδοχές τους: η μία σε έντονα glittery χρώματα colour- blocking και η άλλη minimal λευκό ή μαύρο με το όνομα του σχεδιαστή να επαναλαμβάνεται σαν logo σε διάφορα σημεία.
"Αυτά τα σχέδια μοιάζουν σαν ένα πορτραίτο του εαυτού μου. Αντιπροσωπεύει τι μου αρέσει να φοράω. Μπορείς να χαρακτηρίσεις αυτά τα sneakers με τρία επίθετα- απαραίτητα, άνετα και προσιτά". Οι τιμές για τα εν λόγω Converse ξεκινούν από 90 λίρες.
Στο παρελθόν η Converse έχει συνεργαστεί με οίκους όπως οι Missoni, Maison Margiela και Comme des Garçons.