Ίσως το πιο ατμοσφαιρικό show της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου
Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ολοκληρώθηκε χθες με μια σειρά από εντυπωσιακά shows που συνέθεσαν το ιδανικό φινάλε για τον καθιερωμένο θεσμό.
Και μπορεί οι οίκοι Gucci, Prada και Dolce & Gabbana να συζητήθηκαν ιδιαίτερα λόγω των εντυπωσιακών συλλογών τους, αλλά ο οίκος Salvatore Ferragamo κέρδισε σίγουρα το στοίχημα του πιο ατμοσφαιρικού show.
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου στο κομμάτι του womenswear, Fulvio Rigoni, έστησε έναν τεράστιο κήπο με μαργαρίτες στην είσοδο του ιστορικού χρηματιστηρίου Pallazo Mezzanotte του Μιλάνο και το show διεξήχθη κάτω από τον νυχτερινό ουρανό.

Ατμοσφαιρικά φώτα αντικατοπτρίζονταν στα μάρμαρα και αναδείκνυαν ιδανικά τις δημιουργίες του brand, που φέτος ήταν εμπνευσμένες από τις θρυλικές γυναίκες του κινηματογράφου όπως η Greta Garbo, η Brigitte Bardot και η Marilyn Monroe που φορούσαν στο παρελθόν τα παπούτσια του οίκου.
Το σκηνικό ενίσχυσε τη μυθική διάσταση και συνετέλεσε στο να αποσπάσει το show ενθουσιώδεις κριτικές.