Στο όνομα της αγάπης σίγουρα γίνονται πολλά πράγματα, στο όνομα της ομορφιάς όμως, γίνονται τώρα ακόμη περισσότερα με μία extra δόση λάμψης. Είναι γεγονός: ο Νο. 1 θεσμός της Γαλλίας, Beauty Stars, ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πιο ανανεωμένος και διαδραστικός από ποτέ.

Το Beauty Stars by Madame Figaro έχει και επίσημα ξεκινήσει.

Πέντε beauty experts, πέντε beauty editors, 30 influencers και κυρίως εσύ, αναδεικνύουν τα πραγματικά star προϊόντα ομορφιάς του 2017 μέσα από ένα μεγάλο διαγωνισμό που θα ολοκληρωθεί με την ανάλογη λαμπερή απονομή των βραβείων.

Beauty Stars by Madame Figaro | Ο πιο viral θεσμός ομορφιάς μόλις ξεκίνησε

Η Madame Figaro σε συνεργασία με τις έγκριτες Beauty Editors των Αττικών Εκδόσεων - Θάλεια Κεχρή, Λήδα Κοτταροπούλου, Μαρία Σταμάτη, Σοφία Μάργαρη και Βασιλική Καρανζογιάννη - επέλεξαν τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς που κυκλοφόρησαν το 2017 ανά κατηγορία και παρουσιάζουν τα picks τους στο τεύχος Ιανουαρίου της Madame Figaro αλλά και εδώ.

Ποια είναι η game-changer μάσκαρα της χρονιάς; Ποιο προϊόν άλλαξε τα δεδομένα στη φροντίδα; Ποιο άρωμα αναστάτωσε τις αισθήσεις μας;

Beauty Stars

Μαζί μας βρίσκονται 30 αγαπημένες Influencers, οι οποίες έχουν λάβει το πολυτελές Beauty Box που περιέχει όλα τα προϊόντα του
διαγωνισμού και έχουν ξεκινήσει ήδη το δικό τους  unboxing, live στα social media, προσκαλώντας κάθε beauty-addict να λάβει επίσης μέρος στα μεγαλύτερα, τα πιο λαμπερά και viral βραβεία ομορφιάς.

Beauty Stars

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο site Beauty Stars by Madame Figaro, να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, ψηφίζοντας το αγαπημένο σου προϊόν ανά κατηγορία (και έπειτα συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην φόρμα) και ίσως βρεθείς ανάμεσα στις 10 τυχερές που θα κερδίσουν αυτό το φανταστικό Beauty Box της Madame Figaro.

Beauty goes viral!

Ακόμα να μπεις και να
ψηφίσεις;

 

Φωτογραφίες: Αθηνά Παπαγεωργίου

 

Ιούλιος 2018

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 09.03.2019

The Editor's Blog: In memoriam

"Ο Karl ήταν doer και achiever. Όμως κανείς δε θα μπορέσει να σου απαντήσει αν ο Lagerfeld ήταν αυτό που έκανε"

>