top article

Όλες διαφορετικές, όλες σύγχρονες, όλες αγωνίστριες. Μετά από πρόσκληση της Lancôme και του ορού περιποίησης προσώπου Advanced Génifique, επτά επώνυμες γυναίκες φωτογραφήθηκαν από τον Δημήτρη Σκουλό και διηγήθηκαν γεγονότα που τις σημάδεψαν, που τις βοήθησαν να ωριμάσουν και να αναθεωρήσουν τη ζωή τους. Επτά γυναίκες που γέμισαν το στούντιο με το χαμόγελο, τη χάρη και τη γοητεία τους.

Μία από αυτές η Κατερίνα Μισιχρόνη, η οποία εξομολογήθηκε στην Ελένη Παπαϊωάννου: 

 

"Πρόσφατα, μετά από περίπου δύο χρόνια σε μια σχέση που έμοιαζε να τα έχει όλα, ξαφνικά και αναπάντεχα χώρισα. Αυτή ήταν η αφορμή που με έβαλε σε μια ψυχική διαδικασία αλλαγής, ουσιαστικά και στον πυρήνα μου. Ήταν επώδυνος χωρισμός, με πλήγωσε, μου ήταν δύσκολο να τον ξεπεράσω. Ήταν όμως το έναυσμα για να πάρω την απόφαση να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου. Για ένα μεγάλο διάστημα πέρασα από θλίψη και στενοχώρια, αλλά αποφάσισα να μείνω με αυτό που ένιωθα για να καταλάβω το γιατί δεν ήμουν καλά, να επιτρέψω στο κενό να ανέβει στην επιφάνεια και να το αντιμετωπίσω.

Κατερίνα Μισιχρόνη | Μιλάει για την εμπειρία που της άλλαξε την ζωή

Και είδα καθαρά όλα όσα έκρυβα μέσα από τη διαρκή κίνηση και το distraction, είτε αυτό λεγόταν "σχέση” είτε "δουλειά”. Κατάλαβα πως ό,τι φοβάσαι πιο πολύ, όταν το αντικρίζεις, εξανεμίζεται. Όπως οι περισσότεροι από εμάς, δε φοβόμουν τη μοναξιά, αλλά την ελευθερία, που θέλει πράγματι αρετή και τόλμη, όπως είπε ο ποιητής. Θέλει να στέκεσαι ενάρετα, ολόκληρα και καθαρά, με ήθος. Η τόλμη προϋποθέτει την ανάληψη ευθύνης. Είδα καθαρά πόσοι από εμάς επιλέγουμε πράγματα και ανθρώπους στη ζωή μας από ανασφάλεια ή αδυναμία, ουσιαστικά δηλαδή από ένα μη ελεύθερο σημείο.

Είμαι σίγουρη τώρα ότι κάποιες επιλογές μου που είχα βαφτίσει αλλιώς, για παράδειγμα, "ο απόλυτος έρωτας”, δεν ήταν παρά συνθήκες στις οποίες ένιωθα λειψή και χρειαζόμουν κάποιον να με παρασύρει αλλού. Πόσα πράγματα έχω επιλέξει από κεκτημένη ταχύτητα ανασφάλειας ή κοινωνική αγωνία; Τελικά, το ελεύθερο σημείο έχει να κάνει με την αυτάρκεια. Όταν είσαι πλήρης, τότε είσαι έτοιμος να συνδεθείς ουσιαστικά. Από αυτό το ελεύθερο σημείο μπορείς να δεις πιο καθαρά, να έχεις ψυχική γαλήνη, και τότε επιλέγεις τον άλλο όχι επειδή θέλεις να πάρεις κάτι, αλλά να δώσεις".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madame Figaro GR (@madamefigarogr) στις

Σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια γυναίκες έχουν επιλέξει τον ορό Advanced Genifique της Lancôme, τον αγαπάνε και τον εμπιστεύονται για την αποτελεσματικότητα και την ικανότητά του να ενεργοποιεί 10 χαρακτηριστικά της νεότητας, έχοντας λάβει πάνω από 170 βραβεία, 10.000 αξιολογήσεις 5 αστέρων. Το 97% των γυναικών που το χρησιμοποιούν θα το πρότειναν σε άλλες γυναίκες.

Ο εμβληματικός αυτός ορός έρχεται με νέα βελτιωμένη και ακόμα πιο αποτελεσματική σύνθεση, που έχει ως βάση την επιστήμη του μικροβιώματος. Η νέα σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλεγμα 7 πρεβιοτικών και προβιοτικών κλασμάτων, τα οποία δρουν στην επιδερμίδα και στο μικροβίωμά της, προφέροντας ευεργετικά οφέλη και άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Ο ορός Advanced Génifique συμβάλλει στην ενίσχυση των θεμελιωδών μηχανισμών νεότητας της επιδερμίδας: την άμυνα και την επανόρθωση. Μέσα σε 7 μόλις ημέρες, η επιδερμίδα επανορθώνεται ταχύτερα, αποκτά πιο λεία όψη και νεανική λάμψη.

 

Ιούλιος 2018

>