top article

Όλες διαφορετικές, όλες σύγχρονες, όλες αγωνίστριες. Μετά από πρόσκληση της Lancôme και του ορού περιποίησης προσώπου Advanced Génifique, εφτά επώνυμες γυναίκες φωτογραφήθηκαν από τον Δημήτρη Σκουλό και διηγήθηκαν γεγονότα που τις σημάδεψαν, που τις βοήθησαν να ωριμάσουν και να αναθεωρήσουν τη ζωή τους. Εφτά γυναίκες που γέμισαν το στούντιο με το χαμόγελο, τη χάρη και τη γοητεία τους.

Μία από αυτές η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία εξομολογήθηκε στην Ελένη Παπαϊωάννου: 

 

"Τα παιδιά μου έχουν φέρει στη ζωή μου κάτι ανεκτίμητο, που έχει αλλάξει την οπτική μου. Πολύ συχνά την ώρα που τα βάζω για ύπνο τα πιάνει πολυλογία, όπως όλα τα παιδιά. Είναι η ώρα που μπορούν να σου πουν τα πιο απίστευτα πράγματα, να σου περιγράψουν την πραγματικότητα ιδωμένη με τη δική τους μοναδική ματιά και να σε κολλήσουν στον τοίχο. Πρόσφατα η 7 ετών κόρη μου σε ένα από αυτά τα βραδινά sessions μου μίλησε για δύο παιδιά που τσακώνονταν στο σχολείο της. Το ένα παιδάκι ήταν άλλης εθνικότητας –κάτι συνηθισμένο, επειδή πηγαίνει σε αγγλικό σχολείο– και το άλλο το πείραζε για την εμφάνισή του. Η κόρη μου λοιπόν μπήκε στη μέση, τα χώρισε και τους είπε: "Δεν είναι δίκαιο αυτό που συμβαίνει. Όλοι είμαστε ίσοι. Η εμφάνιση δεν έχει σημασία”. Σκέφτηκα αυτόματα πως εγώ, με τις γνώσεις και την ηλικία μου, δεν έχω την ίδια ωριμότητα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά αποκαλύπτει ένα τρυφερό περιστατικό με την κόρη της που την έκανε να αναθεωρήσει

Μπορεί να τσακωθώ με το γείτονα για μια θέση πάρκινγκ, να κορνάρω στο φανάρι, να πιάσω τον εαυτό μου να επηρεάζεται από την εμφάνιση του άλλου, ακόμη κι αν θεωρήσω ότι δεν είναι καλοντυμένος σύμφωνα με τα δικά μου στάνταρ. Ένα παιδί δεν το βλέπει αυτό, δεν έχει δεύτερες σκέψεις. Πριν από λίγες μέρες κόψαμε τα μαλλάκια της καρέ και μου ζήτησε να τα δώσουμε σε κάποιο παιδάκι που μπορεί να έχει χάσει τα δικά του. Εγώ άραγε θα το σκεφτόμουν αυτό αβίαστα; Τα παιδιά είναι το μεγαλύτερο σχολείο, κάνουν ένα φυσικό reset στο μυαλό σου. Με έχουν κάνει κάθε μέρα να βλέπω τον κόσμο με άλλα μάτια. Τα δικά τους".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madame Figaro GR (@madamefigarogr) στις

Σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια γυναίκες έχουν επιλέξει τον ορό Advanced Genifique της Lancôme, τον αγαπάνε και τον εμπιστεύονται για την αποτελεσματικότητα και την ικανότητά του να ενεργοποιεί 10 χαρακτηριστικά της νεότητας, έχοντας λάβει πάνω από 170 βραβεία, 10.000 αξιολογήσεις 5 αστέρων. Το 97% των γυναικών που το χρησιμοποιούν θα το πρότειναν σε άλλες γυναίκες.

Ο εμβληματικός αυτός ορός έρχεται με νέα βελτιωμένη και ακόμα πιο αποτελεσματική σύνθεση, που έχει ως βάση την επιστήμη του μικροβιώματος. Η νέα σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλεγμα 7 πρεβιοτικών και προβιοτικών κλασμάτων, τα οποία δρουν στην επιδερμίδα και στο μικροβίωμά της, προφέροντας ευεργετικά οφέλη και άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Ο ορός Advanced Génifique συμβάλλει στην ενίσχυση των θεμελιωδών μηχανισμών νεότητας της επιδερμίδας: την άμυνα και την επανόρθωση. Μέσα σε 7 μόλις ημέρες, η επιδερμίδα επανορθώνεται ταχύτερα, αποκτά πιο λεία όψη και νεανική λάμψη.

 

 

Ιούλιος 2018

>