Η φωτογραφία με τον διάσημο άντρα, τα χαμόγελα και η καρδιά που συζητήθηκαν.
Η Μαρία Ολυμπία ντε Γκρες απολαμβάνει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να μοιραστεί μόλις λίγα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Πρόσφατα, η κόρη του Παύλου και της Marie Chantal απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης στο Μεξικό.
Η νεαρή socialite χαλάρωσε στο luxury resort, Sha Wellness Clinic, έναν ολιστικό προορισμό ευεξίας του οποίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδρομές στη φύση, κωπηλασία, κολύμπι σε οποιαδήποτε από τις τρεις πισίνες του καταλύματος καθώς και προκαθορισμένες εκδρομές με σκάφος στον εκπληκτικό κοντινό κοραλλιογενή ύφαλο.

Οι διακοπές τελείωσαν και η Μαρία Ολυμπία επέστρεψε στην καθημερινότητά της με το Σαββατοκύριακο να συνεχίζει να αποτελεί τον χρόνο που επιλέγει να περάσει με καλούς της φίλους. Κάτι που φαίνεται ότι έκανε και το περασμένο weekend με την ίδια να αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες. Στην πρώτη, η 28χρονη κόρη της Marie Chantal και του Παύλου απολαμβάνει το δείπνο της με δύο καλούς της φίλους, ενώ η δεύτερη φωτογραφία αποκαλύπτει το άλλο μέλος της παρέας της: τον γοητευτικό Derek Blasberg.

Ποιος είναι ο Derek Blasberg;
Ο Derek Charles Blasberg είναι ένας Αμερικανός συγγραφέας, πρόσωπο της κοινωνικής ζωής των ΗΠΑ και προσωπικότητα της βιομηχανίας της μόδας. Ήταν επικεφαλής του τμήματος συνεργασιών μόδας και ομορφιάς στο YouTube από το 2018 έως το 2022, με το digital marketing και content creation να αποτελούν το δικό του πεδίο δράσης. Αν και η φωτογραφία με την Μαρία Ολυμπία ξεκίνησε φήμες περί ύπαρξης ειδυλλίου, ο κύριος Blasberg είναι σε σχέση.