Ο γιος του Παύλου και της Marie Chantal επέστρεψε στο top10 με τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Ευρώπης.
Το περασμένο καλοκαίρι, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Ντε Γκρες εμφανίστηκε με το μοντέλο Brooks Nader στο πλευρό του. Τον Ιούλιο, ο γιος του Παύλου και της Marie Chantal παρευρέθηκε στον γάμο της Olivia Culpo, και του παίκτη NFL, Christian McCaffrey στο Ρόουντ Άιλαντ του Σαν Φρανσίσκο.
Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Ντε Γκρες πήγε στον γάμο μαζί με την Brooks Nader.
Το μοντέλο από τις ΗΠΑ είχε φορέσει ένα στράπλες φόρεμα με cut out στην περιοχή της μέσης σε απόχρωση blue navy. Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος ήταν πολύ κομψός με μπλε βελούδινο blazer μαύρο παντελόνι και παπιγιόν και λευκό πουκάμισο.
Άδοξο τέλος
Ωστόσο, η ιστορία αγάπης τους δεν έμελλε να διαρκέσει.
Όπως αναφέρει το περιοδικό των royals, Point de Vue η Βrooks Nader ερωτεύτηκε τον χορευτή και παρτενέρ της, Gleb Savchenko στο αμερικανικό Dancing with the Stars.

Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Ντε Γκρες έχει την ελληνική υπηκοότητα και θα υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό όπως έχει επιβεβαιώσει και ο πατέρας του Παύλος. Ίσως κι αυτό το γεγονός να συνέβαλε στο τέλος αυτής της σχέσης. Όποια κι αν είναι η αιτία χωρισμού ο Κωνσταντίνος Αλέξιος επιστρέφει στη λίστα με τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Ευρώπης.

Ο πρωτότοκος γιος του Παύλου και της Marie Chantal είχε έρθει στην Αθήνα για να παρευρεθεί στον γάμο του Νικόλαου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη στην Πλάκα. Μάλιστα ήταν μαζί με τον πατέρα του ένας από τους κουμπάρους του ζευγαριού.
