O οσκαρικός ηθοποιός ετοιμάζει ένα φιλόδοξο project
Αν είσαι φαν ταινιών όπως οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης και Ο φυγάς, τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείς με το νέο project που ετοιμάζει ο Leonardo DiCaprio, το οποίο είναι -μάντεψε- ένα gangster epic.
Όπως αναφέρει το περιοδικό Deadline, ο DiCaprio θα πρωταγωνιστήσει και θα αναλάβει την παραγωγή της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου του Stephan Talty, The Black Hand για την Paramount Pictures.
Το βιβλίο αφηγείται τη συγκλονιστική ιστορία του Joe Petrosino, ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης, ο οποίος μετανάστευσε από την Ιταλία και ανέλαβε μια από τις πιο επικίνδυνες συμμορίες της Αμερικής στα 1900. Έχοντας το παρατσούκλι "Ιταλός Sherlock Holmes", o Petrosino συνέλαβε και απέλασε πολλούς εγκληματίες κυνηγώντας έναν επικίνδυνο μαφιόζο που απήγαγε ανθρώπους για να αποσπά χρήματα από τις οικογένειές τους.
Αυτή η απάνθρωπη μέθοδος ονομαζόταν Black Hand και παρ΄όλο που ο Petrosino δεν ήταν ο μόνος που κυνήγησε τη συμμορία, ήταν σίγουρα ο διασημότερος. Η αφοσίωσή του στo νόμο οδήγησε τελικά στο θάνατό του το 1909.
Παρ' όλο που ακούγεται σαν ένα συναρπαστικό project, η προβολή του φαίνεται να αργεί αρκετά, καθώς οι παραγωγοί του βρίσκονται ακόμα στη διαδικασία αναζήτησης του σεναριογράφου που θα προσαρμόσει κινηματογραφικά το βιβλίο.
Πάντως, αυτό δεν είναι το μόνο από τα μελλοντικά project του DiCaprio, αφού τον περασμένο Δεκέμβρη, ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω στην επόμενη ταινία που θα κάνει με τον μέντορά του Martin Scorsese με τίτλο The Devil in the White City.