Αναγνωστικό κοινό και κριτικοί εκφράζουν ιδιαίτερα κακές εντυπώσεις
Το νέο βιβλίο της Ivanka Trump, "Women who work" κυκλοφόρησε πριν δυο ημέρες και οι πρώτες εντυπώσεις από κοινό και κριτικούς είναι μάλλον αποθαρρυντικές.
Mέχρι στιγμής, 58% των χρηστών του Amazon το βαθμολόγησε με ένα αστεράκι ενώ η βαθμολογία του στο βιβλιοπωλείο Barnes and Noble φτάνει τα 1.2. Ωστόσο, οι αυστηρότερες κριτικές ήρθαν από τους επαγγελματίες.
"Το νέο βιβλίο της Ivanka Trump είναι κακό", έγραψε ο Independent, ενώ αντίστοιχα έντυπα έκαναν λόγο για γενικόλογες συμβουλές μιας φιλόδοξης CEO και το NPR παρομοίασε το διάβασμά του με το "να τρως αρωματισμένο βαμβάκι".
Η ίδια πάντως δεν έχει απαντήσει ακόμα στις κριτικές και αντιθέτως κάνει προωθητικές δημοσιεύσεις στο προσωπικό της Instagram.





