Τι είπε στο ντοκιμαντερ Queen of the World;
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ, κυκλοφόρησε πρόσφατα μέσα από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV. Το Queen of the World πραγματεύεται τη ζωή της βασίλισσας και τις συναναστροφές της με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Στο πρώτο απόσπασμα που προβλήθηκε μίλησε μεταξύ άλλων στην κάμερα ο head chef από το παλάτι του Buckingham, Mark Flanagan και αποκάλυψε ποιό είναι το αγαπημένο της φαγητό. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του η βασίλισσα αγαπάει ένα spicy πιάτο από την Καραϊβική, τη σούπα callaloo. Μάλιστα του ζήτησε να το μαγειρεύει πιο συχνά.
Η βασίλισσα λάτρεψε το πιάτο όταν πέρσι είχαν επισκεφτεί τη βασιλική κουζίνα μια ομάδα ατόμων από την Καραϊβική και κλήθηκαν να μαγειρέψουν για τους royals τις σπεσιαλιτέ τους. Το Queen of the World εξυμνεί το μοναδικό ρόλο της 92χρονης ως επικεφαλής της κοινοπολιτείας και την αγάπη που έχει για τα 53 κράτη μέλη την οποία ελπίζει να μεταφέρει στα εγγόνια της.