September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Top 5: Βιβλία μαγειρικής

Top 5: Βιβλία μαγειρικής

Τα 5 βιβλία μαγειρικής που δεν επιτρέπεται να λείπουν από την κουζίνα σου<br />



Σχετικά θέματα:

Προτείνουμε: 5 βιβλία για τα ήσυχα βράδια στο σπίτι
Τοp 10: Fashion Books

Tα 5+1 fashion films που αξίζει να δεις

cook books - body & default


Τι χρειάζεσαι για να είσαι η Master Chef της κουζίνας σου; Καλές πρώτες ύλες, κοφτερά μαχαίρια, κατάλληλη επιφάνεια εργασίας, πολλή φαντασία και έναν μικρό “μυστικό” βοηθό. Επειδή, όμως, στην κουζίνα μας δεν μπορούμε να έχουμε sous-chef, χρειαζόμαστε μία χείρα βοήθειας από τους καλύτερους. Ανακάλυψε τα 5 βιβλία μαγειρικής που θα σου χαρίσουν όλα όσα χρειάζεσαι για να μην πελαγώσεις ποτέ ξανά πάνω από τις κατσαρόλες. Ο Βασίλης Καλλίδης, ο Βαγγέλης Δρίσκας, η Ελένη Ψυχούλη, η Luciana Cremonini- Λογαρά και η Εβίτα Παπαχαραλάμπους μοιράζονται μαζί μας, μέσα από τις σελίδες των βιβλίων τους, όλα τα μυστικά τους και μας προσφέρουν κορυφαίες συνταγές για τη δημιουργία απλών καθημερινών, αλλά και πολύπλοκων απαιτητικών πιάτων.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

1.«Η τέχνη της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας σε 234 συνταγές»

1.«Η τέχνη της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας σε 234 συνταγές»

Ένα ολοκαίνουριο βιβλίο μαγειρικής που υπόσχεται τα καλύτερα γευστικά ταξίδια στη γειτονική Ιταλία. Η Luciana Cremonini- Λογαρά -βέρα Ιταλίδα που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα για τα μάτια του Έλληνα σύζυγού της- μας μυεί στα μυστικά της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας, προβάλλοντας κλασικά τοπικά πιάτα, ξεφεύγοντας από στερεότυπα και δογματισμούς, ενώ ταυτόχρονα, ενσωματώνοντας τις νέες τάσεις, δίνει μια προοδευτική και καλειδοσκοπική διάσταση στην έννοια της μαγειρικής, που γίνεται έκφραση συναισθημάτων και αισθητικής. Κάποιες συνταγές είναι αρκετά αναλυτικές, ενώ άλλες όχι, ώστε να αποκτήσουν τη δική μας προσωπικότητα και τη δική μας αποκλειστική υπογραφή. Παραδόσεις, υλικά, αρώματα και γεύσεις μπλέκονται στο πιο γευστικό παιχνίδι της χρονιάς και εμείς διασκεδάζουμε δημιουργώντας τέλεια ιταλικά πιάτα, όπως αυτά που απολαμβάνουμε στις καλύτερες τρατορίες, στην κουζίνα του σπιτιού μας.
(18,70€)

2. ΑΘΕΝΣ Σπέσιαλ – Λε Τουρ

2. ΑΘΕΝΣ Σπέσιαλ – Λε Τουρ

Ο Θεσσαλονικιός Βασίλης Καλλίδης για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πιο Αθηναίος και από τους Αθηναίους με ένα βιβλίο- οδηγό των αγαπημένων γευστικών σποτ της πρωτεύουσας. Το “κλεινόν άστυ” δεν κρατά γευστικά μυστικά από τον διάσημο chef που ξέρει να γυρίζει, να αναζητά και να ανακαλύπτει αρώματα, γεύσεις, μυρωδιές, κρυμμένες νοστιμιές και μικρές γωνιές όσο καλά και αν είναι καταχωνιασμένες. Άλλωστε όπως τονίζει ο ίδιος “Δεν γράφω «τα καλύτερα» αλλά «τα αγαπημένα μου», έχει μεγάλη διαφορά! Ξέρετε «καλό» και «καλό» μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά σαν τα δύο άκρα του Γαλαξία. Το καλό φαγητό θα το βρείτε όμως μόνοι σας, ό,τι κι αν σας λέω εγώ. Διάθεση να έχετε για γύρες και βόλτες σε γειτονιές που ούτε ξέρετε πως υπάρχουν”. Στην έκδοση αυτή θα συναντήσουμε κάθε είδους στέκι και νοστιμιά από παραδοσιακά σουβλατζίδικα μέχρι νουντλς από τη Σεούλ και από κρυμμένα τυροκομεία μέχρι μεξικάνικα και ιαπωνικά πιάτα, γιατί κατά τον Βασίλη Καλλίδη η Αθήνα τα έχει όλα. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει ένα ένθετο με συνταγές εμπνευσμένες από την ίδια την Αθήνα, τους δρόμους και τα στενά της, τα μαγαζιά και τους ανθρώπους της.
(17, 60€)

3. «Αυτή είναι η κουζίνα μου. Συνταγές για μια ζωή»

3. «Αυτή είναι η κουζίνα μου. Συνταγές για μια ζωή»

Το τελευταίο βιβλίο του chef-culinary expert Βαγγέλη Δρίσκα -όπως άλλωστε και όλα τα προηγούμενα- διακρίθηκε στα φετινά Gourmand World Cookbook Awards 2013 με το βραβείο καλύτερου ελληνικού βιβλίου μαγειρικής στην κατηγορία «Best TV- Europe CookBook». Στο εξαιρετικό πραγματικά αυτό βιβλίο μαγειρικής ο διάσημος και πολυβραβευμένος chef μοιράζεται μαζί μας ούτε λίγο ούτε πολύ 380 συνταγές έξυπνα οργανωμένες σε βασικές
κατηγορίες: Τυριά, Σαλάτες, Ορεκτικά, Λαχανικά, Ψάρια και Θαλασσινά, Ζύμες, Ζυμαρικά, Ρύζι και Όσπρια, Κρέας, Γλυκά και με πολλές προτάσεις μενού για κάθε περίσταση. Η έκδοση αυτή είναι γεμάτη με φρέσκα μυρωδικά, αρώματα Μεσογείου και με πολλές αναφορές σε κλασικές τοπικές συνταγές από την ελληνική κουζίνα, με γεύσεις Ασίας αλλά και με πικάντικες νότες Ανατολής.
(32€)

4. Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει του καλού καιρού

4. Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει του καλού καιρού

Αυτό το βιβλίο διακρίθηκε στα φετινά Gourmand World Cookbook Awards 2013 με το βραβείο «Best Culinary Travel Book» και στέλνει την Ελένη Ψυχούλη στην Κίνα για να διαγωνιστεί με τους νικητές των υπολοίπων χωρών, ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο του “Καλύτερου στον κόσμο”. Στην υπέροχα πολύχρωμη και ταξιδιάρικη αυτή έκδοση η δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη φωτογραφίζεται, μαγειρεύει και διηγείται τις διακοπές στο πατρογονικό εξοχικό, χωρίς μακιγιάζ και χωρίς στάιλινγκ. Το πιο γευστικό ταξίδι στο Πήλιο που θα κάνεις ποτέ σε 253 σελίδες.
(19,90€)

5. Delicious Cookies

5. Delicious Cookies

Και για να μη μας λείψει το γλυκό, η γνωστή pastry chef και cookie expert Εβίτα Παπαχαραλάμπους δημιουργεί 25 γεύσεις για σπιτικά, τραγανά και παραδοσιακά μπισκότα, που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους. Άλλωστε μπισκότα της είναι διάσημα εδώ και χρόνια, καθώς το μαγαζί της ‘Μπισκότο από σπίτι’ παρέχει μπισκότα σε κάθε προάστιο της Αττικής και με τις υπέροχες συσκευασίες του γίνεται το καλύτερο δώρο για κάθε επίσκεψη. Σε αυτήν την τρισχαριτωμένη έκδοση μαθαίνουμε και εμείς τα πιο τραγανά μυστικά και μπαίνουμε στην κουζίνα για να τα κάνουμε πράξη.
(18,50€)

BEST OF NETWORK