Η γιορτή της γεύσης στην τρίτη θεματική Rising Stars
Στη 13η του επέτειο και στην τρίτη ανάπτυξη της θεματικής ενότητας Rising Stars, το Sani Gourmet ολοκληρώθηκε με επιτυχία, επιβεβαιώνοντας πια ότι γαστρονομικός αυτός θεσμός έχει γίνει συνείδηση στους επαγγελματίες του χώρου, εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και στο κοινό που το στηρίζει κάθε χρόνο με θέρμη.

Στις κουζίνες των εστιατορίων "Water”, "Fresco”, "Katsu” και "Byblos” τα ανατέλλοντα αστέρια της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής έλαμψαν, παρουσιάζοντας τις προτάσεις τους, με έμπνευση φέτος από τους τόπους καταγωγής ή διαμονής τους.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν: ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin Ιταλός Saverio Sbaragli, ο επί δεκαετίας συνεργάτης και executive chef του "Hakkasan Group” Αμερικανοκορεάτης Akira Back, ο μινιμαλιστής Ολλανδός Remco Kuijpers, ο Γερμανός Bjorn Swanson, που κατάφερε να βραβευθεί με αστέρι Michelin έξι μόλις μήνες μετά τα εγκαίνια του εστιατορίου του, "Golvet”,

το γαστρονομικό "φαινόμενο” Alan Geaam, ο αυτοδίδακτος Λιβανέζος που κατέκτησε πρόσφατα το πρώτο του αστέρι Michelin και διαχειρίζεται πλέον τέσσερα εστιατόρια στο Παρίσι, ο δις βραβευμένος με αστέρι Michelin Αργεντινός με ιταλικές ρίζες Paulo Airaudo, ο καλλιτέχνης της fusion γαλλοϊαπωνικής κουζίνας Ιάπωνας Ryohei Kawasaki και ο Ιταλός Umberto de Martino, που μόλις κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin.
