December 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Με αυτές τις συνταγές δεν θα παραλείπεις ποτέ το πρωινό γεύμα

Με αυτές τις συνταγές δεν θα παραλείπεις ποτέ το πρωινό γεύμα istock

Πλέον δεν έχεις καμία δικαιολογία!

Αν ένα γεύμα δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την καθημερινότητά σου τότε αυτό είναι το πρωινό. Γιατί όμως συχνά το παραλείπουμε; Σίγουρα η προετοιμασία του το πρωί παίρνει αρκετή ώρα (ειδικά άμα θέλεις να παραμείνεις λίγο ακόμη στο κρεβάτι) γι αυτό μία ιδανική λύση είναι να το προετοιμάσεις είτε από το προηγούμενο βράδυ είτε νωρίς το πρωί. 

Ένα ισορροπημένο πρωινό το οποίο συνδυάζει πρωτεΐνη και φυτικές ίνες θα σου προσφέρει ευεξία και ενέργεια, δύο αναγκαία στοιχεία δηλαδή που χρειάζεται ο οργανισμός σου ώστε να αντεπεξέλθει σε μία απαιτητική ημέρα. Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο νόστιμες συνταγές για να μην παραλείψεις ποτέ ξανά το πρωινό σου γεύμα.

breakfast

Mini quiche με μανιτάρι και κατσικίσιο τυρί

Υλικά

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο (και λίγο ακόμα για να το απλώσεις στο ταψί για τα muffin)

200gr μανιτάρια, ψιλοκομμένα

2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο

4 αυγά

2 φλιτζάνια γάλα

3/4 φλιτζάνι αλεύρι ολικής αλέσεως

1 κουταλάκι του γλυκού baking powder

170 gr κατσικίσιο τυρί, θρυμματισμένο

αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

1. Άλειψε μία φόρμα για muffins με βούτυρο και προθέρμανε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Σε μία μέτρια κατσαρόλα σε μεσαία φωτιά σοτάρισε τα μανιτάρια στο βούτυρο μαζί με το δενδρολίβανο. Ανακάτεψε για περίπου 4 με 5 λεπτά μέχρι να απελευθερώσουν τα ζουμιά τους και ρίξε από πάνω αλάτι.

2. Παράλληλα σε ένα μέτριο μπολ χτύπησε το γάλα μαζί με τα αυγά και ρίξε μέσα το αλάτι, το πιπέρι, το κατσικίσιο τυρί, το αλεύρι και το baking powder. Πρόσθεσε μέσα στο μείγμα αυγών τα μανιτάρια και ανακάτεψε καλά. 

3. Στη συνέχεια χώρισε με μία κουτάλα το μείγμα και τοποθέτησε το σε μία φόρμα για muffins. Πρόσθεσε σε κάθε muffin δεδρολίβανο και ψήσε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.

Toast με cottage cheese, σταφύλια και μέλι

Υλικά

250 gr τυρί cottage

1 κουταλάκι του γλυκού ακατέργαστη ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού μέλι 

4 φέτες μαύρο ψωμί

200 gr σταφύλια κομμένα

μία χούφτα αμύγδαλα κομμένα

Εκτέλεση

1. Φρυγάνισε το ψωμί στην τοστιέρα. Στη συνέχεια ρίξε μέσα σε ένα μεσαίο μπολ το τυρί, την ζάχαρη και το μέλι και ανακάτεψε μέχρι το μείγμα να αποκτήσει μία απαλή υφή. 

2. Αφού έχεις βγάλει τις φέτες ψωμιού από την τοστιέρα και έχουν κρυώσει άλειψε από πάνω το τυρί cottage και στη συνέχεια τοποθέτησε τα σταφύλια. 

3. Πασπάλισε τις φέτες με αμύγδαλο ή πρόσθεσε περισσότερο μέλι από πάνω. 

breakfast

Βρώμη σε βαζάκι με κεράσια και μπανάνα

Υλικά

2 φλιτζάνια νιφάδες βρώμης

2 κουταλιές της σούπας μέλι

1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

2 φλιτζάνια με κομμένα κεράσια, βατόμουρα και σμέουρα

1 μπανάνα κομμένη

2 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου

Εκτέλεση

1. Χώρισε τις νιφάδες βρώμης σε δύο βαζάκια με καπάκια και στη συνέχεια πρόσθεσε από μία κουταλιά μέλι στο καθένα. Πρόσθεσε στη συνέχεια κανέλα και αλάτι.

2. Ξεκίνα να προσθέτεις τις στρώσεις των φρούτων. Μία στρώση από κεράσια, βατόμουρα, σμέουρα και μπανάνες σε κάθε βαζάκι (το ένα πάνω στο άλλο). Ρίξε το γάλα αμυγδάλου πάνω από τα φρούτα και στη συνέχεια κλείσε τα με το καπάκι. 

3. Άφησέ τα όλο το βράδυ στο ψυγείο και το πρωί θα είναι έτοιμα!

Scones με αυγό και μπέικον

Υλικά για τα scones (6 μεγάλες μερίδες)

145 gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις

50 gr βούτυρο (παγωμένο)

60 ml φρέσκο γάλα (παγωμένο)

1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη άχνη

2 κουταλιές της σούπας γάλα για το άλειμμα

Υλικά για την γέμιση

τυρί cheddar

6 βρασμένα αυγά καθαρισμένα και κομμένα

τραγανό μπέικον

Εκτέλεση 

1. Προθέρμανε τον φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου. Στη συνέχεια σε ένα μεσαίο μπολ τρίψε με τα χέρια σου το βούτυρο και το αλεύρι μέχρι να θρυμματιστούν. Πρόσθεσε την ζάχαρη μαζί με το αλάτι και το παγωμένο γάλα και ξεκίνα να ζυμώνεις απαλά. 

2. Άπλωσε την ζύμη σε έναν αλευρωμένο πάγκο και πάτα τη με την παλάμη σου για να ανοίξει περίπου 1 εκατοστό. Κόψε με ένα μικρό φλιτζανάκι την ζύμη σε στρογγυλά κομμάτια (είτε 20 μικρά είτε 6 μεγάλα). 

3. Τέλος, τοποθέτησε τα scones σε αντικολλητικό χαρτί και ψήσε για 20 με 25 λεπτά. Μόλις κρυώσουν βάλε μέσα το τσένταρ, το αυγό και το μπέικον και είναι έτοιμα. 

BEST OF NETWORK