Οι διευθύνσεις για να απολαύσεις το πιο ντελικάτο γλυκό
Το ντελικάτο, σχεδόν εύθραυστο, γλυκό που πήρε το όνομά του από τη Ρωσίδα μπαλαρίνα Anna Pavlova, αποτελεί απόλαυση για τον ουρανίσκο (και για τα μάτια μας). Τραγανή μαρέγκα, ελαφριά κρέμα και φρέσκα φρούτα, φτιαγμένα με υπέρμετρη δεξιοτεχνία, συνθέτουν ένα μικρό έργο τέχνης.
Η εποχή όμως ευνοεί τους πειραματισμούς, με αποτέλεσμα κάποιοι τολμηροί να αποδομήσουν την κλασική πάβλοβα και να παρουσιάσουν εναλλακτικές εκδοχές που ιντριγκάρουν τις αισθήσεις. Η πάβλοβα γίνεται παγωτό, παντρεύεται ιδανικά με τη σοκολάτα και μπαίνει σε βαζάκια, αλλάζοντας έτσι την κλασική της εμφάνιση. Στις παρακάτω διευθύνσεις θα βρεις την κλασική πάβλοβα αλλά και τις πιο νόστιμες παραλλαγές της.
Η εποχή όμως ευνοεί τους πειραματισμούς, με αποτέλεσμα κάποιοι τολμηροί να αποδομήσουν την κλασική πάβλοβα και να παρουσιάσουν εναλλακτικές εκδοχές που ιντριγκάρουν τις αισθήσεις. Η πάβλοβα γίνεται παγωτό, παντρεύεται ιδανικά με τη σοκολάτα και μπαίνει σε βαζάκια, αλλάζοντας έτσι την κλασική της εμφάνιση. Στις παρακάτω διευθύνσεις θα βρεις την κλασική πάβλοβα αλλά και τις πιο νόστιμες παραλλαγές της.
Pavlova - Ό,τι καλύτερο

Η Έφη Γιαλούση έχει κάνει διατριβή στο συγκεκριμένο γλυκό και οι δημιουργίες της θεωρούνται οι καλύτερες του είδους. Δώσε την παραγγελία σου και απόλαυσε φρεσκότατη πάβλοβα.
Choc O Rock

Le Greche

All about lemon
