Ο sushi master αποκάλυψε τρεις βασικούς κανόνες που αφορούν τον τρόπο που -πρέπει να- τρώμε το σούσι, τους οποίους όσοι ζουν εκτός Ιαπωνίας ίσως να αγνοούν.
Όταν πρόκειται για την ιαπωνική κουζίνα και ειδικά το σούσι, η αλήθεια είναι ότι η προσοχή μας επικεντρώνεται στην ποιότητα των φινετσάτων ρολών που φτάνουν στο τραπέζι. Ωστόσο, έχουμε την τάση να υποτιμούμε ή να αγνοούμε ένα σημαντικό γεγονός: ότι μερικές φορές τρώμε το σούσι με λάθος τρόπο. Αν λατρεύεις το σούσι όσο εμείς, πιθανότατα δεν ξέρεις πώς να φας σωστά τα αγαπημένα σου ρολάκια.
Σύμφωνα με τον κορυφαίο Ιάπωνα σεφ Naomichi Yasuda, ιδρυτή του γνωστού νεοϋορκέζικου sushi restaurant "Yasuda” που πλέον ζει μόνιμα στο Τόκιο, όλοι κάνουμε κάποια μεγάλα λάθη. Ο sushi master αποκάλυψε τρεις βασικούς κανόνες που αφορούν τον τρόπο που -πρέπει να- τρώμε το σούσι, τους οποίους όσοι ζουν εκτός Ιαπωνίας ίσως να αγνοούν. Ο ίδιος λοιπόν, αναλαμβάνει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Διάβασε τη συνέχεια στο Womantoc.gr