Τα μωρά κολοκυθάκια είναι τα πιο τρυφερά και τα πιο εύγευστα του καλοκαιριού. Ολόκληρα, με τον ανθό τους, μαγειρεύουν ένα από τα πιο εύκολα και αρωματικά φουρνιστά της εποχής.
Υλικά
1 κιλό κολοκυθάκια μπέιμπι ολόκληρα
6 φρέσκα κρεμμυδάκια χοντροκομμένα, μαζί με το πράσινο μέρος τους
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ποτηράκι λευκό ή γλυκό σαμιώτικο κρασί
χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 μικρό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 μικρό ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
200 γρ. μανούρι σπασμένο
αλάτι, πιπέρι
Δες την εκτέλεση στο tasty-guide.gr