Στην παραδοσιακή μας κουζίνα έχουμε συνηθίσει τα φασολάκια κλασικά, μαγειρεμένα με ντομάτα και κρεμμύδι. Μπορούν όμως, βρασμένα απλά, να γίνουν και μια χορταστική σαλάτα, που αναδεικνύει τη γεύση και τη δροσιά τους.
Υλικά
Υλικά για 5-6 άτομα
300 γρ. φασολάκια τσαουλιά
200 γρ. μανιτάρια λευκά
2 ώριμα αβοκάντο (& λίγο χυμό λεμονιού)
μερικά κλωναράκια ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
50 γρ. αμύγδαλα με τη φλούδα
αλάτι
Για τη σος
½ κούπα ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. ξίδι
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι, πιπέρι
Διάβασε την εκτέλεση στο tasty-guide.gr