Με ανανεωμένη γαστρονομική ταυτότητα, το Novotel Athens σερβίρει γιορτινό Fine Dining στην καρδιά της Αθήνας.
Ένα από τα σημαντικότερα μυστικά επιτυχίας και ευτυχίας των χριστουγεννιάτικων διακοπών είναι το ρεβεγιόν. Η διακόσμηση, το μέρος, το μενού, οι καλεσμένοι, η θέα από το τραπέζι όσο τσουγκρίζεις το ποτήρι με το κρασί ή τη σαμπάνια για το απαραίτητο Cheers σε μία νέα χρονιά, εποχή, διάθεση, ιδιοσυγκρασία. Με γεύσεις και αρώματα που συνδυάζουν τον comfort χαρακτήρα ενός μενού το οποίο στοχεύει να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο πολλών διαφορετικών ανθρώπων με τη δημιουργικότητα ως προς το σχεδιασμό του μενού και τις μαγειρικές τεχνικές.

Βρήκαμε το ξενοδοχείο με το πιο νόστιμο και value for money μενού για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
Η δική μου επιλογή για το φετινό ρεβεγιόν βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Εκεί που η υψηλή γαστρονομία συναντά την άρτια φιλοξενία. Στο Novotel Athens. Το ξενοδοχείο, το οποίο πρόσφατα ανανέωσε τη γαστρονομική του ταυτότητα τοποθετώντας στο τιμόνι τον καταξιωμένο Παναγιώτη Βαλσαμάκη, σερβίρει ειδικά σχεδιασμένα μενού για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την ισχυρή σφραγίδα ενός σεφ που έχει αφήσει το δικό του γαστριμαργικό αποτύπωμα στο Λονδίνο, στο St. Moritz, στο Ντουμπάι, αλλά και στην Καραϊβική.

Novotel Athens
Τις γιορτινές αυτές ημέρες, το Novotel Athens φορά την εορταστική του διάθεση και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί του προτάσσοντας ένα πλούσιο μενού, βασισμένο στα έθιμα των ημερών και με πινελιές που ακολουθούν την τάση του σήμερα. Η γευστική περιήγηση στο εορταστικό μενού ξεκινά με μια πρώτη στάση στα ορεκτικά, όπως τη σούπα με κάστανα και ουίσκι. Από το γιορτινό τραπέζι δεν θα μπορούσε να λείπει από τα κυρίως η ψητή γαλοπούλα με προσούτο, κάστανα, μούρα, ψητά λαχανικά με μέλι και σάλτσα φασκόμηλου. Τον γλυκό επίλογο του μενού θα σφραγίσει ευχάριστα το Christmas Log Chestnut με φρούτα του δάσους, ενώ μία έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες με τα Surprise Christmas bites.
Κάπως έτσι, το εστιατόριο του ξενοδοχείου, το NOVagora έχει δημιουργήσει το δικό του εορταστικό μενού, στο οποίο η ελληνικότητα συναντά την παγκόσμια comfort κουζίνα με μεσογειακά twists. Μία γευστική πρόσκληση ιδανική για τις χριστουγεννιάτικες ημέρες.

Το μενού του εστιατορίου NOVagora για την παραμονή Πρωτοχρονιάς ξεκινά με mini choux με καπνιστό ταραμά και καβούρι, ζεστή σούπα κάστανο με ένα twist από ουίσκι, συνεχίζεται με φρέσκια σαλάτα φινόκιο, ψητή γαλοπούλα – η οποία στο σώμα της χωρά προσούτο, κάστανα, μούρα, ψητά λαχανικά με μέλι και ολοκληρώνεται με καστανένιο κορμό σοκολάτας. Για την Πρωτοχρονιά, το ίδιο εστιατόριο σερβίρει μπλινίς σολομού, σούπα κολοκύθας, σαλάτα Αθηναϊκή με παστέλι και ρόδι, αρνίσιο κότσι με μία τρυφερή έκπληξη από ξινόμαυρο οίνο, αφράτο κέικ με υφές μανταρινιού και μία σοκολατένια σφαίρα με φρούτα του πάθους. Η τιμή υπολογίζεται στα 80 ευρώ ανά άτομο, ενώ για τους μικρούς μας φίλους – μέχρι 12 ετών – στα 40 ευρώ ανά άτομο, συνοδεία ζωντανής μουσικής. Για να δημιουργηθεί ειδικό μενού για vegetarians είναι απαραίτητη η ενημέρωση με την αντίστοιχη κράτηση. Τα ειδικά σχεδιασμένα μενού σερβίρονται στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, το NOVagora στο lobby. Στα ατού, και η διάθεση δωρεάν Parking.
Στον παλμό της Αθήνας, η ανανεωμένη γαστρονομική ομάδα του ξενοδοχείου και το φιλικό προσωπικό του, περιμένουν να μας καλωσορίσουν σε ένα αξέχαστο ταξίδι γεύσεων στο Novotel Athens.