June 2026
X

#BeautyStars2026

Αυτή είναι η beauty εταιρεία που στηρίζει έμπρακτα την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Αυτή είναι η beauty εταιρεία που στηρίζει έμπρακτα την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Αυτός ο εμβληματικός ορός λάμψης αποκτά ακόμη πιο δραστική σύνθεση και καταπολεμά τις κηλίδες και τη θαμπή όψη

Αυτός ο εμβληματικός ορός λάμψης αποκτά ακόμη πιο δραστική σύνθεση και καταπολεμά τις κηλίδες και τη θαμπή όψη

Αυτός ο ορός ενώνει τρεις ισχυρές συνθέσεις για μοναδική ανάπλαση της επιδερμίδας

Αυτός ο ορός ενώνει τρεις ισχυρές συνθέσεις για μοναδική ανάπλαση της επιδερμίδας

Αυτή η ενυδατική lotion σώματος επανορθώνει πλήρως την ξηρή επιδερμίδα

Αυτή η ενυδατική lotion σώματος επανορθώνει πλήρως την ξηρή επιδερμίδα

Αυτό είναι το εθιστικό άρωμα χωρίς οινόπνευμα που φοριέται άφοβα κάτω από τον ήλιο

Αυτό είναι το εθιστικό άρωμα χωρίς οινόπνευμα που φοριέται άφοβα κάτω από τον ήλιο

Η μόνη μάσκαρα που χρειάζεσαι για εντυπωσιακό μήκος και διαχωρισμό των βλεφαρίδων

Η μόνη μάσκαρα που χρειάζεσαι για εντυπωσιακό μήκος και διαχωρισμό των βλεφαρίδων

Αυτή η καινοτόμα κρέμα προσώπου διορθώνει 16 σημάδια γήρανσης

Αυτή η καινοτόμα κρέμα προσώπου διορθώνει 16 σημάδια γήρανσης

Δώσε όγκο στο 100% των βλεφαρίδων σου με αυτή την καινοτόμα μάσκαρα

Δώσε όγκο στο 100% των βλεφαρίδων σου με αυτή την καινοτόμα μάσκαρα

Αυτός ο leave-in ορός μαλλιών εξασφαλίζει γυάλινη λάμψη και προστασία από το φριζάρισμα

Αυτός ο leave-in ορός μαλλιών εξασφαλίζει γυάλινη λάμψη και προστασία από το φριζάρισμα

Αυτό το ανάλαφρο έλαιο χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη και μοναδική λείανση στα μαλλιά σου.

Αυτό το ανάλαφρο έλαιο χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη και μοναδική λείανση στα μαλλιά σου.

Life

Η συναυλία του Γιάννη Αγγέλακα κάνει ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Chanel

11.11.2024
Η συναυλία του Γιάννη Αγγέλακα κάνει ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Chanel @Pinelopi_Gerasimou_for_@Onassis_Stegi
Πρόσθεσε το madamefigaro.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, στις 21:00, συντονιστείτε για έναν "άγριο περήφανο χορό", που ξεκινά από το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού και φτάνει στο Onassis Channel στο YouTube.

Η τέταρτη σεζόν του STAGES A/LIVE ξεκινά με μια μεγάλη γιορτή. O πιο επιδραστικός καλλιτέχνης της ελληνικής ροκ σκηνής, ο Γιάννης Αγγελάκας, παρουσιάζει την "Ηλεκτρική Καρέκλα", μαζί με τους 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη και ένα τρίο εγχόρδων, στο πλαίσιο των Rockwave Nights 2024. Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, στις 21:00, συντονιστείτε για έναν "άγριο περήφανο χορό", που ξεκινά από το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού και φτάνει στο Onassis Channel στο YouTube.

Τραγουδιστής, μουσικός και συγγραφέας, ο Γιάννης Αγγελάκας έχει αναμφίβολα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στη δισκοθήκη μας. Ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Τρύπες και δημιουργός μερικών από τα πιο δημοφιλή ελληνικά ροκ κομμάτια όλων των εποχών, είναι ένας καλλιτέχνης που έχει αποδείξει ότι δεν χωράει σε είδη, κανόνες, τίτλους – πουθενά. Η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα, με τίτλο "Ηλεκτρική Καρέκλα", που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, κάνει πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube, ειδικά κινηματογραφημένη από τον Χρήστο Σαρρή. Ένα ιστορικό live που ανατρέχει στη θρυλική πορεία του μέχρι σήμερα.

Στο πλευρό του στη σκηνή βρίσκονται οι 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη και ένα τρίο εγχόρδων. Μαζί, θα μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια με τραγούδια από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, αλλά και μουσική που ο ίδιος έχει γράψει για κινηματογραφικές ταινίες με μια ανήσυχη, διαφορετική προσέγγιση. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Rockwave Nights 2024.

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C

Κοντεύουν εννιά χρόνια από τότε που ο Γιάννης Αγγελάκας επέλεξε το όχημα των 100°C για να ξαναβγεί στη σκηνή, με περισσότερο ηλεκτρισμό. Οι 100°C δημιουργήθηκαν το 2015 και από το φθινόπωρο του 2016 ξεκίνησαν το κοινό συναυλιακό και δισκογραφικό τους ταξίδι. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν δώσει πολλές θρυλικές συναυλίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Κάθε εμφάνισή τους μοιάζει περισσότερο με μια μεγάλη γιορτή παρά με live, χάρη στη σημαντική αλληλεπίδραση που έχουν τόσο στη σκηνή όσο και με το κοινό. Έχουν κυκλοφορήσει επίσης δύο άλμπουμ: "Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια" και "Έχω κέφια".

Η "Ηλεκτρική Καρέκλα" στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού έχει ιστορική σημασία, αφού είναι η τελευταία συναυλία που έδωσαν μαζί ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C, λίγες μέρες προτού ολοκληρωθεί πρόωρα η καλοκαιρινή περιοδεία τους τον Ιούλιο του 2024. Ο ίδιος αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή του: "Το είχαμε κουβεντιάσει και αποφασίσαμε να μην το δημοσιοποιήσουμε και να απολαύσουμε την τελευταία μας γύρα στην Ελλάδα αποφεύγοντας τα αφελή ή και πονηρά γαϊτανάκια των αιωνίων και δραματικών αποχωρισμών. Δυστυχώς τελειώσαμε λίγο νωρίτερα. Την ευγνωμοσύνη μου στα παιδιά της μπάντας και σε όλους εσάς που ζήσαμε μαζί τόσα θαυμάσια βράδια τα τελευταία 9 χρόνια. Όταν θα έρθει ο καιρός, θα επανέλθω κάπως αλλιώς. Καλή αντάμωση".

 

Σχετικά με το STAGES A/LIVE 
 
Το STAGES A/LIVE είναι μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Ωνάση, που αντέδρασε άμεσα στις κλειστές σκηνές κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown για να υποστηρίξει έμπρακτα τις μουσικές σκηνές, τους μουσικούς και όσους βρίσκονται πίσω από τη σκηνή, σε μια δύσκολη συγκυρία απραξίας. Για τις σκηνές που είχαν αδειάσει από καλλιτέχνες, τεχνικούς και θεατές, από ζωή, το Ίδρυμα Ωνάση εγκαινίασε μια ψηφιακή μουσική σκηνή, καθώς ο πολιτισμός συνεχίζει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ύπαρξής μας και η μουσική μας (δια)μορφώνει. Η ανεξάρτητη μουσική σκηνή της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων ξαναζωντάνεψε με μοναδικές συναυλίες. Το STAGES A/LIVE έκανε πρεμιέρα στο YouTube του Ιδρύματος Ωνάση τον Ιανουάριο του 2021. Χιλιάδες μουσικόφιλοι έζησαν διαδικτυακά τα εκρηκτικά live των Nightstalker και των Ath Kids από το Gagarin 205, των Puta Volcano από το AN Club, των Θραξ Πανκc και του Μικρού Κλέφτη από το We Club, του Παύλος Παυλίδης Trio από το Principal ClubTheater, των 63 High από το Eightball Club, των Bazooka από το Lab Art.
Από το 2022 το STAGES A/LIVE γιορτάζει τη μουσική και τους μουσικούς με απρόσμενα live από απρόσμενους χώρους στο YouTube του Ιδρύματος Ωνάση. Διατίθενται οι συναυλίες των Naxatras στο Ακόντισμα, των Planet OfZeus στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, του Saske από το Κατάστημα Κράτησης στη Νιγρίτα Σερρών, του Ψαραντώνη στο Νερατζέ Τζαμί, τους Larry Gus και Μιχάλη Σιγανίδη στo Antart Studio, της Μαρίνας Σάττι στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, της Pongo και των cumgirl8 στο -1 της Στέγης, της Σtella στο Cariocas Beach Bar στην παραλία του Σχίνου.
Tags:
Onassis Channel Γιάννης αγγέλακας

BEST OF NETWORK