September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Όλα όσα θα κάνουμε το Σαββατοκύριακο στην πόλη

Όλα όσα θα κάνουμε το Σαββατοκύριακο στην πόλη

Απολαμβάνουμε την ροζ πανσέληνο



Πάρτυ που σηματοδοτούν την έναρξη του καλοκαιριού, βραδιές κάτω από την πανσέληνο και καλλιτεχνικά δρώμενα γεμίζουν το Σαββατοκύριακο που ξεκινά.

April’s Fool Pink Moon

Φέτος, η ταράτσα του Μπάιος ανοίγει επίσημα σήμερα το βράδυ, τη νύχτα της ροζ πανσελήνου. Αυτή τη μέρα, οι Ινδιάνοι τιμούσαν την ανθοφορία των άγριων πανσέδων και έτσι το χρώμα των λουλουδιών δάνεισε το όνομά του στο φεγγάρι. Η πιο αγαπημένη ταράτσα της πόλης, σε προσκαλεί να γιορτάσεις την έναρξη ενός ακόμη καλοκαιριού, με φρέσκα “παποτά” και τις μουσικές επιλογές των The Dreamer, Katerina Karali και Blue Lagoon (Κορμοράνος).

22/4, Ταράτσα Μπάιος, Ώρα προσέλευσης: 21.30, Είσοδος ελεύθερη

«Με τα μάτια ανοιχτά» - Αφιέρωμα στο Eλληνικό Nτοκιμαντέρ

Η Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ, το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και το Exile Room, συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά ένα αφιέρωμα στο ελληνικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Με τα μάτια ανοιχτά» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος, έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις μία επιλογή σημαντικών ελληνικών ντοκιμαντέρ που έχουν σηματοδοτήσει την πορεία του είδους στην Ελλάδα, τρία ντοκιμαντέρ από τη Συρία καθώς επίσης και ταινίες τεκμηρίωσης που βραβεύτηκαν στο φετινό 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης.
Το φετινό πρόγραμμα προβολών θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στη Συρία και στους Σύριους ντοκιμαντερίστες, οι οποίοι κατέγραψαν εικόνες της ζωής και του πολέμου. Στο πλαίσιο του αφιερώματος, διοργανώνεται ένα διήμερο εργαστήριο (workshop) με τίτλο «ΕΞΟΔΟΣ» (“EXODUS”).

Έως 24/4, Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων


The Meet Market 

Όλα όσα θα κάνουμε το Σαββατοκύριακο στην πόλη - εικόνα 1

Αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται η πασχαλινή έκδοση του Μeet Market σε ένα εορταστικό διήμερο. Η ομάδα του Μeet Market συνεργάζεται για πρώτη φορά με τη δράση Fashion Revolution, στόχος της οποίας είναι να αλλάξει δραστικά τον τρόπο με τον οποίο τα ρούχα προμηθεύονται, παράγονται και αγοράζονται, ξεκινώντας με την ερώτηση #Whomademyclothes?

Μέσα από αυτήν την ιδέα, το Μeet Market θα φιλοξενήσει το Εthical Fashion Walk, οργανωμένο από το Fashion Revolution Greece, που θα προβάλλει brands που προσπαθούν να διατηρήσουν την διαφάνεια στην εφοδιαστική αλυσίδα της μόδας. Μέσα από αυτό το Fashion Walk, Έλληνες σχεδιαστές και παραγωγοί θα αφηγηθούν την ιστορία πίσω από τις δημιουργίες τους και θα μας μεταδώσουν τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να δουλεύει με διαφάνεια, χρησιμοποιώντας φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και ελέγχoντας τον εφοδιασμό τους, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο πιο δίκαιες συνθήκες εργασίας.

Κτίριο «Μηχανουργείο»& Προαύλιο «Μηχανουργείου» & αίθουσα «Αποθήκη»
23 & 24/4, 13:00 - 23:00 

Rakkan Party

Με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο ανακοινώνει το Rakkan την καλοκαιρινή του "μεταγραφή" στο νησί της Μυκόνου, σε συνεργασία με το Pixi. Αυτή την Παρασκευή, μετά τις 11 το βράδυ, το αγαπημένο restaurant bar ανοίγει τις πόρτες του για ένα αξέχαστο launch πάρτυ, με μουσικές επιλογές από τους ALceen, NSI, Rovis BroΔers και TRIXX, που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού. 

Λ. Κηφισίας 238, Κηφισιά, τηλ. 210 8087941


Συνέχεια στη σελίδα 2



12 Ώρες στο Δωμάτιο του Σαίξπηρ

Όλα όσα θα κάνουμε το Σαββατοκύριακο στην πόλη - εικόνα 2

Αυτό το Σάββατο, το Εθνικό Θέατρο με τη φιλική συμμετοχή καλλιτεχνών (ηθοποιών, σκηνοθετών και μεταφραστών) διοργανώνει μια γιορτή προς τιμή του Sir Willy (William Shakespeare), με αφορμή τη συμπλήρωση των 400 χρόνων από το θάνατό του .

Μέσα σε ένα κοντέινερ, στην πλατεία Ομονοίας, από τις 11:00 το πρωί έως τις 23:00, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και μεταφραστές ζωντανεύουν αποσπάσματα από τα σημαντικότερα έργα του κορυφαίου θεατρικού συγγραφέα και καλούν τους επισκέπτες του «Δωματίου» σε ένα συναρπαστικό ποιητικό ταξίδι.  
Ο Άμλετ, ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα, ο Ριχάρδος Γ΄, ο Ιάγος, η Λαίδη Μάκβεθ, ο βασιλιάς Ληρ, ο Σάιλοκ, η Οφηλία, η Κορντέλια και άλλοι διάσημοι ήρωες του Βάρδου κατοικούν στο «Δωμάτιο» για δώδεκα ώρες πνευματικής περιπέτειας. 

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. 
Τα δελτία εισόδου θα διατίθενται αυθημερόν στο χώρο δράσης με σειρά προτεραιότητας και ο μέγιστος χρόνος παραμονής στο «Δωμάτιο του Σαίξπηρ» θα είναι 20’.  

Ώρα: 11:00, Πλατεία Ομονοίας Αθήνα

Acro Yoga & Thai Massage

Ένα διήμερο αφιερωμένο στο σώμα διοργανώνει η Σαμπρίνα Ροντινέλη και ο Γιώργος Ζωζωνάκης, μέσα από ένα πρακτικό, ανοικτό εργαστήριο με partner yoga, acro yoga και thai massage. Στο εργαστήριο θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις τις πρώτες στάσεις από Αcro Yoga και τεχνικές από ταϊλανδέζικο μασάζ.

23/04/, 17:00 – 20:00 και 24/4, 15:00 – 18:00, Moksha Yoga Center Monastiraki, Μιαούλη 6
Συμμετοχή: 15€ για τη μία μέρα, και 25€ για τις 2
Περιορισμένος αριθμός θέσεων, Για κρατήσεις: Γιώργος Ζωζωνάκης 694 38 41 614, Sabrina Rondinelli 698 40 51 314 

BEST OF NETWORK