Η food editor της Madame Figaro, Νέλλη Καλαμαρά, προτείνει ένα γευστικό τριήμερο για το τέλος του καλοκαιριού<br />
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information
Τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου είναι ιδανικά για τις τελευταίες καλοκαιρινές εξορμήσεις, καθώς και ο καιρός παραμένει ακόμη γλυκός και οι τιμές κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα. Ευκαιρία λοιπόν για μία εκδρομή στη Σαντορίνη, όπου εκτός από τη διαμονή στο πολυτελές Grace Santorini, θα έχουμε και την ευκαιρία να απολαύσουμε την εξαιρετική κουζίνα του Executive Chef Σπύρου Αγιούς.
: a small piece of news or interesting information
Τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου είναι ιδανικά για τις τελευταίες καλοκαιρινές εξορμήσεις, καθώς και ο καιρός παραμένει ακόμη γλυκός και οι τιμές κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα. Ευκαιρία λοιπόν για μία εκδρομή στη Σαντορίνη, όπου εκτός από τη διαμονή στο πολυτελές Grace Santorini, θα έχουμε και την ευκαιρία να απολαύσουμε την εξαιρετική κουζίνα του Executive Chef Σπύρου Αγιούς.

Με θητεία δίπλα στους Michel Roux Jr. και Gordon Ramsay και με εμπειρία σε βραβευμένα εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως το «La Gavroche» και το «Cecconi’s» στο Λονδίνο και το διάσημο εστιατόριο «Ορίζοντες» στην Αθήνα, o Σπύρος Αγιούς ενσωματώνει τα τοπικά προϊόντα σε ένα μενού με δημιουργικό προσανατολισμό.
Με θέα στην πανέμορφη Καλντέρα και το απέραντο γαλάζιο, το Grace Santorini συγκαταλέγεται στην GOLD LIST 2012 έχοντας λάβει τη διάκριση του «Καλύτερου Ξενοδοχείου σε Τοποθεσία» και στο TATLER TRAVEL GUIDE ανάμεσα στα «101 Καλύτερα Ξενοδοχεία» στον κόσμο.

Εδώ θα γευτούμε Μουσακά από λαβράκι με μπεσαμέλ από γιαούρτι, Μπακαλιάρο με καπνιστό μπέικον και πιλάφι κινόα και πολλά ακόμη πιάτα δημιουργική ελληνικής κουζίνας, που σε εικόνα και γεύση συναγωνίζονται ακόμη και τη μαγική θέα από το μπαλκόνι του εστιατορίου του Grace Santorini.
www.gracehotels.com
Σχετικά άρθρα:
#tidbits
www.gracehotels.com
Σχετικά άρθρα:
#tidbits