September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits: Brunch με Περγαμηνές

#Tidbits: Brunch με Περγαμηνές

Η food editor της Madame Figaro, Νέλλη Καλαμαρά, πάει για brunch στο The Clumsies


* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information


Εντάξει φέτος το The Clumsies (Πραξιτέλους 30, Αθήνα) έχει βαλθεί να μας βάλει σε μεγάλους μπελάδες με τη ζυγαριά μας. Δεν φτάνει που πριν λίγο καιρό απέσπασε μεγάλες διεθνείς διακρίσεις (διάκριση στο διαγωνισμό Best New International Cocktail Bar και θέση στη λίστα-θεσμό World’s 50 Best Bars) και μας έκανε να δοκιμάσουμε ακόμη και τα ελάχιστα signature cocktail του που δεν είχαμε δοκιμάσει, τώρα ήρθε η ώρα να μας αποτελειώσει με το Sunday Brunch Festival. 

#Tidbits: Brunch με Περγαμηνές   - εικόνα 1

Αρχής γενομένης από αυτήν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και για πολλές Κυριακές to come, η κουζίνα του The Clumsies θα γίνεται το σκηνικό δημιουργίας ενός ειδικού brunch menu από μερικά από τα μεγαλύτερα up and coming ονόματα της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής σήμερα. Το name-dropping περιλαμβάνει ηχηρά ονόματα, όπως Παναγιώτης Γιακαλής (The Margi), Cookoovaya chefs’ team, Χρόνης Δαμαλάς (τελευταία στάση Kiku), Τάσος Μαντής (Hytra), Jean - Charles Métayer (Premiere –Intercontinental), Αλέξανδρος Τσιοτίνης (CTC) και πολλά ακόμη. Το κάθε brunch menu θα σερβίρεται 12μμ με 6μμ, ενώ ταυτόχρονα το bar θα ετοιμάζει τα αντίστοιχα ποτά για την κάθε περίσταση, όπως : different flavored Virgin Bloody Mary’s, non alcohol beverages, Smoothies και άλλα. 

#Tidbits: Brunch με Περγαμηνές   - εικόνα 2

Το πρόγραμμα μέχρι στιγμής έχει ως εξής (και έπεται και συνέχεια): 

-27 Σεπτεμβρίου: Θάνος Φέσκος: Sous Chef του εστιατορίου Hytra και επόμενος Sous Chef του εμβληματικού εστιατορίου Geranium της Κοπεγχάγης από τις αρχές Οκτωβρίου.
-4 Οκτωβρίου: Jean - Charles Métayer: Chef de Cuisine του εστιατορίου Premier του Ξενοδοχείου Intercontinental Athens.
-11 Οκτωβρίου: Cookoovaya’s chefs team: Η ομάδα των Chefs του εστιατορίου Cookoovaya αναλαμβάνει δράση.
-18 Οκτωβρίου: Αλέξης Τσιοτίνης: Ιδιοκτήτης και Chef του γαστρονομικού εστιατορίου CTC (Σίτιση), 1ο βραβείο Γαστρονομίας στην κατηγορία Μεσογειακή κουζίνα για Chef κάτω των 30 ετών.

Η κράτηση είναι απαραίτητη (6937085670)

Η ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Πέρα από το brunch (breakfast + lunch) που αυτή τη στιγμή είναι από τις πλέον hot τάσεις στη χώρα μας και διαρκώς εξελίσσεται, το επόμενο trend που έρχεται από τη Δύση ακούει στο όνομα linner (lunch+dinner) και αναφέρεται στο συνδυασμό late lunch και early dinner σε ένα αντίστοιχο του brunch γεύμα.



Σχετικά άρθρα:
#tidbits

BEST OF NETWORK