Ο γνωστός bartender Παναγιώτης Φράγκος μας δίνει μία δροσερή συνταγή για punch με G’Vine, για να φέρουμε την παραλία στη βεράντα μας.
Μία εύκολη και δροσερή συνταγή για punch είναι πάντα ευπρόσδεκτη, είτε βρίσκεσαι στο εξοχικό είτε στην καλοκαιρινή Αθήνα. Το γαλλικό gin G’Vine, το πρώτο στον κόσμο από απόσταγμα σταφυλιού με βασικό συστατικό τον σπάνιο ανθό αμπέλου, αυτό το καλοκαίρι μας προσκαλεί να γνωρίσουμε το concept La Cote (που σημαίνει "παραλία" στα γαλλικά) και γι’ αυτό ο Brand Ambassador του Παναγιώτης Φράγκος μας έδωσε την πιο δροσερή καλοκαιρινή συνταγή για punch, είτε για να το απολαύσουμε στην παραλία είτε για να φέρουμε την παραλία στο μπαλκόνι μας.

G’Vine Punch
Υλικά για 20-30 άτομα
350 ml χυμό λεμόνι, κατά προτίμηση φρέσκο
350 ml σιρόπι ζάχαρης
1 φ GVine
0.5 k σταφύλια εκχυλισμένα με το χέρι (δλδ σπασμένα, ελαφρώς ζουλιγμένα να βγάλουν χυμό)
0,5 l νερό
Παγάκια
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε μεγάλο punch bowl και σερβίρουμε.

Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram.
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information