September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: Νέο μενού για το MFlavours

#Tidbits *: Νέο μενού για το MFlavours

Ο chef Δημήτρης Μπούτσαλης παρουσίασε ένα νέο μενού για το εστιατόριο MFlavours στο ξενοδοχείο Athens Capital Hotel.

Το ξενοδοχείο Athens Capital Hotel και ο Executive Chef Δημήτρης Μπούτσαλης παρουσίασαν το νέο μενού του εστιατορίου MFlavours. Είχαμε επισκεφτεί το εστιατόριο όταν είχε ανοίξει αρχικά, καλοκαίρι τότε στο πανέμορφο rooftop (διάβασε περισσότερα εδώ), αλλά και ο εσωτερικός χώρος είναι πολύ ατμοσφαιρικός με την ανοικτή κουζίνα να μην κρατάει μυστικά από τους επισκέπτες και το σκηνικό να θυμίζει κάτι από καράβι με τα μικρά κουπέ στις άκρες να δημιουργούν όμορφες γωνιές για χαλαρά dinners for two.

Athens Capital

Στην -ανοικτή όπως προείπαμε- κουζίνα συναντούμε τον executive chef Δημήτρη Μπούτσαλη μαζί με την ομάδα του, τον sous chef Δημήτρη Αρσενίδη και την pastry chef Νάντια Μακρυγιάννη. Το νέο μενού του εστιατορίου πρεσβεύει μία μοντέρνα δημιουργική κουζίνα, που αγκαλιάζει την ελληνική πρώτη ύλη της γης και της θάλασσας και τη μετουσιώνει σε φινετσάτα πιάτα, με σεβασμό στην εποχικότητα αλλά και προσοχή στην παρουσίαση και την τελική εικόνα.  Δοκιμάσαμε αρκετά πιάτα σε ένα degustation menu που στόχο είχε να μας προσφέρει μία όσο γίνεται πληρέστερη εικόνα της φιλοσοφίας του σεφ και του εστιατορίου. Ένα δικό μου top 3 ελπίζω να σε βάλει και εσένα στο κλίμα.

Athens Capital

Οι Γαρίδες κοιλάδας και χτένια αυγοτάραχο, κρέμα χρένου, finger lime και λάδι άνηθου ήταν σίγουρα insta-worthy αλλά και ένα πιάτο εκλεπτυσμένο και φίνο, με όμορφες γευστικές ισορροπίες.

Athens Capital

Το Ψητό λαβράκι με λέπια πατάτας πράσο και σέλερι ραγού, μανιτάρια, πουρές σελινόριζας και σάλτσα μύδια–σαφράν πάντρευε δημιουργικά τη γη με τη θάλασσα, ενώ ήταν πολύ νόστιμο χωρίς να γίνεται φλύαρο.

Athens Capital

Το Μοσχάρι σε 2 κοπές με αφρό πατάτας με χρένο, καπνιστά παντζάρια και ρόδι ήταν αριστοτεχνικά ψημένο, αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης, και αποτελεί σίγουρα ένα πιάτο που θα επέλεγα ξανά και ξανά για την βαθιά κρεατένια γεύση του και το έξυπνο παιχνίδι με τις υφές. Στα γλυκά η Γαλατόπιτα κρέμα βανίλιας με κατσικίσιο γάλα, παγωτό κανέλλα και τραγανό φύλλο σίγουρα κέρδιζε τις εντυπώσεις και συστήνεται για ένα γλυκό κλείσιμο του δείπνου σου. 


Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information


 

BEST OF NETWORK