September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: Ώρα να αρχίσουμε να μετράμε παγωτά!

#Tidbits *: Ώρα να αρχίσουμε να μετράμε παγωτά!

Το Μαραμπού άνοιξε ξανά τις πόρτες -και τα ψυγεία του- φέρνοντας μαζί του την υποψία του καλοκαιριού που δεν αργεί.

Δεν υπάρχει τίποτα που να λέει "καλοκαίρι" σαν ένα κυπελλάκι καλοφτιαγμένο παγωτό! αλλά το παγωτό στο Μαραμπού το αγαπάμε πιο πολύ, για την αγνότητα και την αληθινή του γεύση. Η Βίκυ Περιστάνογλου και ο Ιγκόρ Τσομλεκτσόγλου, είναι οι ιθύνοντες και η ψυχή του λιλιπούτειου παγωτατζίδικου στην οδό Αρχελάου 17. Όλοι όσοι εργάζονται στο Μαραμπού δίνουν έμφαση στο "μικρό", στο "προσωπικό", στο "ανθρώπινο". Το Μαραμπού ξεκίνησε ως ένα παιδικό όνειρο, ωστόσο πήρε σάρκα και οστά το 2018, μετά από μια εξόρμηση της Βίκυς στη Ρώμη, με στόχο την εκμάθηση της τέχνης του "artigianale” παγωτού.

Μαραμπού

Το Μαραμπού είναι η επιτομή του φυσικού, φρέσκου παγωτού και πώς θα μπορούσε να μην είναι εφόσον το παγωτό δημιουργείται με τεράστια προσοχή στις λεπτομέρειες, με συνταγές λίγων υλικών, πολύ καλά δομημένες, με πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας, με τη λιγότερη δυνατή ποσότητα ζάχαρης και με μεγάλη φροντίδα, η οποία αποτυπώνεται ξεκάθαρα στη γεύση. Εδώ δεν θα φας παγωτό με γεύση φρούτου αλλά φρούτο σε μορφή παγωτού. Το φυσικό, και με χαρακτήρα παγωτό του Μαραμπού δεν περιέχει χρώματα, αρώματα και μονο-διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, συντηρητικά ή έτοιμες βάσεις παγωτού. 

Μαραμπού

Τα παγωτά είναι πάντα φρέσκα. Οι διαθέσιμες γεύσεις δεν ξεπερνούν τις δέκα ή ενίοτε τις δώδεκα. Υπάρχουν οι μόνιμες όπως το ανθόγαλο και το σορμπέ μαύρης σοκολάτας, αλλά και αυτές που αλλάζουν και διανθίζονται με τα υλικά που δίνει κάθε εποχή και έτσι κανείς μπορεί να βρει παγωτό από μαύρη μπύρα, αβοκάντο με καραμελωμένα φυστίκια, καρύδα με γιασεμί, ανθότυρο με γλυκό σαμιώτικο κρασί και σταφίδες ή  πιο κλασικές όπως καϊμάκι (μόνο με σαλέπι, χωρίς μαστίχα), φυστίκι,  και μόκα. Υπάρχουν πάντα ενδιαφέρουσες επιλογές από σορμπέ (παγωτά χωρίς γάλα ή άλλα ζωικά).


Μαραμπού: Αρχελάου 17, Παγκράτι


Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information


 

BEST OF NETWORK