Οlivia Palermo και Cara Delevingne κυκλοφορούν ήδη με τα δικά τους <br />
Απ'όλες τις δημιουργίες που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου τον Φεβρουάριο, το poncho που φορούσε η Cara Delevingne στο fashion show του οίκου Burberry Prorsum και έφερε τα αρχικά του ονομάτος της
μας «κέρδισε» αμέσως.
Από τότε ο φωτογραφικός φακός έχει συλλάβει αρκετές fashionistas να φορούν τις δικές τους custom Burberry κάπες (Olivia Palermo, Rosie Huntington-Whiteley κ.ά.) και πιστεύαμε πως πρόκειται για προνόμιο των διάσημων it-girls, μέχρι που το βρετανικό fashion house ανακοίνωσε πως θα λανσάρει υπηρεσία προσωποποίησης διαθέσιμη σε όλους.
Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβριο θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις την υπηρεσία προσωποποίησης τόσο για τα κασμιρένια ponchos όσο και για τη συλλογή με μαντήλια που «υπογράφει» ο οίκος Burberry. Η τιμή, βέβαια, είναι λίγο τσουχτερή μιας και τα τρία γράμματα κοστίζουν 200 λίρες (περίπου 250 ευρώ).
Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ του οίκου και στο burberry.com.

Olivia Palermo
Σχετικά Θέματα:
BURBERRY PRORSUM S/S'14
Ο οίκος Burberry φροντίζει και για το δέρμα σου!
Cara Delevingne-Suki Waterhouse: Μαζί στη νέα καμπάνια του οίκου Burberry