Η εταιρεία Coca-Cola δημιουργεί, σε συνεργασία με την ΟΡΙ, μια συλλογή βερνικιών εμπνευσμένη από τα αναψυκτικά Fanta, Sprite και Coke
Ναι καλά διάβασες! Η Coca-Cola ετοιμάζεται να λανσάρει προϊόντα περιποίησης άκρων, μετά φυσικά από την πρόταση που δέχθηκε από την εταιρεία καλλυντικών OPI.
Η συγκεκριμένη εταιρεία μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε συνεργαστεί με την Gwen Stefani δημιουργώντας μια συλλογή από βερνίκια σε punk-inspired χρώματα. Φαίνεται όμως πως η νέα της ιδέα πρόκειται να σπάσει ταμεία, αφού είναι εξαιρετικά πρωτότυπη και συναρπαστική για τις νεαρές fashionistas.
Με έμπνευση λοιπόν τα αναψυκτικά Coca-Cola, Diet Coke, Coke Zero, Cherry Coke, Vanilla Coke, Sprite και Fanta και συγκεκριμένα το μπουκάλι στο οποίο συσκευάζονται, η συλλογή βερνικιών OPI x Coca-Cola θα λανσαριστεί στην παγκόσμια αγορά στον Ιούνιο 2014.
Σχετικά άρθρα:
H Rita Ora είναι το κορίτσι της Rimmel London
Diptyque: Μόλις λάνσαρε νέα σειρά περιποίησης
Stephanie Seymour: Είναι το νέο πρόσωπο της Estée Lauder