Με αφορμή τη νέα καμπάνια ομορφιάς του οίκου Dolce&Gabbana
Ως πρέσβειρα ομορφιάς του ιταλικού οίκου Dolce&Gabbana, η Scarlett Johansson ποζάρει για την καμπάνια μακιγιάζ της Perfect Mono Intense Cream Eye Color
, η οποία θα λανσαριστεί το φετινό Οκτώβριο.
Όπως μάλιστα, δήλωσαν οι δύο σχεδιαστές του οίκου, Domenico Dolce και Stefano Gabbana: «Στα μάτια της Scarlett βρήκαμε την γυναίκα που μας εκφράζει. Τα μάτια της ''μιλούν'' ακόμα κι όταν εκείνη είναι σιωπηλή. Είναι μια πραγματική σταρ».
Η Johansson, όντας έγκυος στο πρώτο της παιδί από τον αρραβωνιαστικό της Romain Dauriac, πόζαρε για την καμπάνια αυτή τον Δεκέμβριο του 2013, ακριβώς τρεις μήνες πριν επιβεβαιωθεί η εγκυμοσύνη της.
Παρακάτω δες την πρώτη φωτογραφία της καμπάνιας όπως δημοσιεύθηκε αποκλειστικά στο US Weekly καθώς και το βίντεο των γυρισμάτων της.
.jpg?maxwidth=800)
Σχετικά αρθρα:
H Lupita Nyong'o ποζάρει για τη Lancôme
Adriana Lima: Επιστρέφει ως κεντρικό πρόσωπο της Maybelline
Η Rita Ora ποζάρει ξανά για την DKNY