Αυτή τη φορά, η απόχρωση θα σε ξαφνιάσει
Σε συνέχεια της συνεργασίας της με την εταιρεία καλλυντικών MAC, η Rihanna καλέστηκε να δημιουργήσει ακόμα μία απόχρωση για τη σειρά κραγιόν Viva Glam.
Έτσι, εκκεντρική όπως πάντα, απέρριψε τις κλασσικές κόκκινες και nude αποχρώσεις και επέλεξε να δημιουργήσει κάτι πιο τολμηρό: ένα lipstick σε μεταλλική μωβ απόχρωση εμπλουτισμένη με γκλίτερ.
Και προτού σκεφτείς ότι δεν θα το φορούσες ποτέ, αρκεί μια ματιά στην φωτογράφιση της ίδιας της Rihanna για την καμπάνια, στην οποία το φοράει και –αν εξαιρέσουμε τα πράσινα μαλλιά- εντυπωσιάζει!
Φυσικά, όπως και για κάθε σειρά κραγιόν Viva Glam της MAC, το 100% των εσόδων θα διατεθούν στην οργάνωση MAC AIDS Fund, η οποία στοχεύει στην βοήθεια γυναικών και παιδιών που νοσούν από τον ιό HIV/AIDS.
Το Viva Glam Rihanna II Lipstick θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα MAC και στο maccosmetics.com από τις 18 Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει 18,50 ευρώ.

Viva Glam Rihanna II
Σχετικά άρθρα: