top article

Baby, it's cold outside

 1. 5 στιλιστικές συμβουλές για να ντυθείς κομψά στο κρύο 5 στιλιστικές συμβουλές για να ντυθείς κομψά στο κρύο
 2. 10 σύγχρονοι τρόποι για να φορέσεις το skinny παντελόνι τον χειμώνα 10 σύγχρονοι τρόποι για να φορέσεις το skinny παντελόνι τον χειμώνα
 3. Τα αγαπημένα styling tips των influencers για άψογο χειμερινό στιλ Τα αγαπημένα styling tips των influencers για άψογο χειμερινό στιλ
 4. O celebrity-approved τρόπος να προστατεύσεις τα μαλλιά σου απ᾽το κρύο με στιλ O celebrity-approved τρόπος να προστατεύσεις τα μαλλιά σου απ᾽το κρύο με στιλ
 5. Woolrich | Ανακάλυψε όλα τα κομμάτια για να αντιμετωπίσεις τον χειμώνα με στιλ Woolrich | Ανακάλυψε όλα τα κομμάτια για να αντιμετωπίσεις τον χειμώνα με στιλ
 6. Marie Chantal | Φόρεσε το ιδανικό πανωφόρι για τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα Marie Chantal | Φόρεσε το ιδανικό πανωφόρι για τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα
 7. Τατιάνα Μπλάτνικ | Η εμφάνισή της στα χιόνια με statement πανωφόρι Τατιάνα Μπλάτνικ | Η εμφάνισή της στα χιόνια με statement πανωφόρι
 8. 3 στιλιστικές συμβουλές από τη Τζίνα Αλιμόνου για να ντυθείς κομψά στο κρύο 3 στιλιστικές συμβουλές από τη Τζίνα Αλιμόνου για να ντυθείς κομψά στο κρύο
 9. It' s coat season | Τα πιο κομψά πανωφόρια για χειμωνιάτικες βόλτες It' s coat season | Τα πιο κομψά πανωφόρια για χειμωνιάτικες βόλτες
 10. Αυτή είναι η πιο ζεστή και cozy τάση της σεζόν Αυτή είναι η πιο ζεστή και cozy τάση της σεζόν
 11. 12 κινήσεις για να περάσει το κρυολόγημα πιο γρήγορα 12 κινήσεις για να περάσει το κρυολόγημα πιο γρήγορα
 12. Άνεση και κομψότητα | 10 πλεκτά φορέματα που θα ευχαριστηθείς να φοράς τον χειμώνα Άνεση και κομψότητα | 10 πλεκτά φορέματα που θα ευχαριστηθείς να φοράς τον χειμώνα
 13. Τα πιο cozy πουλόβερ που θα ευχαριστηθείς να φοράς τον φετινό χειμώνα Τα πιο cozy πουλόβερ που θα ευχαριστηθείς να φοράς τον φετινό χειμώνα

Αν και η ιδέα του ημιμόνιμου μακιγιάζ μπορεί ακόμη να τρομάζει κάποιους, η αλήθεια είναι πως προσφέρει τόση ακρίβεια, που το αποτέλεσμα μπορεί να είναι από πολύ απαλό και φυσικό, μέχρι έντονο, ικανοποιώντας έτσι τις προσδοκίες όσων το δοκίμασαν.

Η εξέλιξη στην τεχνολογία των εργαλείων και των μεθόδων που χρησιμοποιούνται, είναι ο λόγος που το ημιμόνιμο μακιγιάζ γίνεται όλο και πιο δημοφιλές.

Σε ότι αφορά τα χείλη, αν και πρόκειται για μια πολύ ευαίσθητη και μικρή περιοχή, το ημιμόνιμο μακιγιάζ  μπορεί να τα τονίσει, να κάνει το χρώμα τους πιο έντονο αλλά και να διορθώσει τυχόν ασυμμετρίες.

Ποια είναι τα οφέλη του ημιμόνιμου μακιγιάζ στα χείλη;

Εκτός από το ότι το χρώμα στα χείλη σου θα παραμένει, άσχετα με το πόσους καφέδες ή ποτά και αν πίνεις, το ημιμόνιμο μακιγιάζ μπορεί τονίσει το περίγραμμα και το σχήμα των χειλιών, ανάλογα με την τεχνική, ενώ μπορεί να τα κάνει να μοιάζουν λίγο πιο ζουμερά!

Επιπλέον, οι ασυμμετρίες στα χείλη μπορούν να βελτιωθούν με το ημιμόνιμο μακιγιάζ και να διορθωθεί το σχήμα τους, κάνοντάς τα έτσι να μοιάζουν πιο συμμετρικά.

Ποια είναι η διαδικασία που γίνεται στο ραντεβού με την αισθητικό;

Πάντα, το ραντεβού ξεκινάει με συμβουλευτικό ύφος, αφού πρέπει να μιλήσεις με την αισθητικό, για να της δώσεις μια εικόνα για το αποτέλεσμα που θέλεις να έχεις!

Μια πρόταση που κάνουμε συχνά, είναι να φέρεις μαζί σου το αγαπημένο σου κραγιόν ώστε η επιλογή του χρώματος να γίνει εύκολα!

Στην συνέχεια, θα γίνει ο σχεδιασμός στα χείλη με μολύβι, έτσι ώστε να έχεις την πλήρη εικόνα του αποτελέσματος για να δώσεις την συγκατάθεσή σου. Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρη, πως το αποτέλεσμα είναι αυτό ακριβώς που ήθελες!

Αφού λοιπόν έχετε συμφωνήσει με την αισθητικό ως προς το χρώμα και την μέθοδο, ξεκινάει η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ η οποία κρατάει περίπου 1 ώρα.

Αμέσως μετά την διαδικασία, το χρώμα θα είναι πιο έντονο από ότι περίμενες, όμως με την πάροδο των πρώτων ημερών η ένταση του μειώνεται αρκετά. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο χρειάζεται επανάληψη της διαδικασίας για ακόμη μία φορά περίπου 4 με 8 εβδομάδες μετά.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη πονάει;

Η ερώτηση στα χείλη όλων - κυριολεκτικά - , για πόσο πόνο μιλάμε; Πριν την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ, γίνεται εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας, επομένως η ενόχληση μειώνεται σημαντικά.

Τα καλά νέα είναι πως οι περισσότερες γυναίκες που το έχουν δοκιμάσει, υποστηρίζουν πως ο πόνος είναι λιγότερος από ό,τι περίμεναν. Σίγουρα όμως βοηθάει το να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις, αφού όταν κάποιος σφίγγεται, η ενόχληση είναι περισσότερο αισθητή.

Τα ακόμη καλύτερα νέα, είναι πως στην Facemed, υπάρχει και ιατρικό προσωπικό, οπότε αν το ζητήσεις, μπορεί να γίνει τοπική αναισθησία με ενέσιμο τρόπο, άρα μπορείς να είσαι σίγουρη πως δεν θα αισθανθείς καμία απολύτως ενόχληση!

Τι πρέπει να προσέξω μετά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ στα χείλη;

Μετά την εφαρμογή της διαδικασίας, θα σου δοθούν γραπτές οδηγίες, που πρέπει να ακολουθήσεις ώστε τα χείλη να επουλωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα διατηρώντας ταυτόχρονα το αποτέλεσμα. 

Σίγουρα θα πρέπει να χρησιμοποιείς καλαμάκι για να πιεις νερό τις πρώτες μέρες και να αποφεύγεις τα ζεστά ροφήματα. Επίσης, θα πρέπει να ενυδατώνεις τα χείλη σου με ειδική κρέμα περίπου 2-3 φορές την ημέρα για την πρώτη εβδομάδα.

Και μια bonus συμβουλή, καλό είναι να αποφύγεις τα φιλιά για την 1η εβδομάδα!

Τι; Όχι φιλιά; Ελπίζω το αποτέλεσμα να το αξίζει τουλάχιστον!

Σε διαβεβαιώνουμε πως το αξίζει και με το παραπάνω!

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα του ημιμόνιμου μακιγιάζ στα χείλη;

Η διάρκεια του αποτελέσματος, κυμαίνεται από 1 έως και 3 χρόνια, ανάλογα με παράγοντες του τρόπου ζωής που έχεις. Σε αυτό το διάστημα, το χρώμα θα γίνεται όλο και πιο ανοιχτό ομοιόμορφα, όμως αν θες να το διατηρήσεις, μπορείς να κάνεις μια συνεδρία ανανέωσης, μετά από 12 μήνες.

Αν έχω κάνει ή θέλω να κάνω υαλουρονικό οξύ στα χείλη, μπορώ να κάνω και ημιμόνιμο μακιγιάζ;

Φυσικά! Το υαλουρονικό οξύ, μπορεί να βελτιώσει το σχήμα των χειλιών, να διορθώσει τις ασυμμετρίες αλλά και να ενυδατώσει τα χείλη. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ, μπορεί να τελειοποιήσει το αποτέλεσμα ακόμη περισσότερο επομένως ο συνδυασμός τους είναι μια καλή λύση για ακόμη πιο ζουμερά και έντονα χείλη!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Ιούλιος 2018

>