top article

New season trends

Είναι γεγονός ότι η αραίωση των μαλλιών είναι δυστυχώς ένα θέμα που ταλανίζει όχι μόνο τους άντρες, αλλά και ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών. Οι λόγοι που μπορεί να υποφέρεις από τριχόπτωση και αραίωση ποικίλουν μιας και το τριχωτό της κεφαλής αλλά και τα μαλλιά υπόκεινται σε διάφορους εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες που τα επηρεάζουν.

Τι είναι η τριχόπτωση;

Η τριχόπτωση ορίζεται ως η αποκόλληση του στελέχους της τρίχας από το τριχοθυλάκιο της: Ένα φυσιολογικό φαινόμενο στο πλαίσιο του κανονικού κύκλου ζωής της τρίχας, που χαρακτηρίζεται από ακριβείς ρυθμούς και ισορροπίες. Η απώλεια τριχών κανονικά κυμαίνεται από 50 έως 100 τρίχες ημερησίως. Όταν όμως ο αριθμός των τριχών που πέφτουν κάθε μέρα υπερβαίνει αυτόν τον μέσο όρο, σημειώνεται εντονότερη τριχόπτωση, κατά την οποία διαταράσσεται η ισορροπία του κύκλου ζωής της τρίχας, είτε λόγω εποχιακών παραγόντων ή λόγω χρόνιων καταστάσεων, οι οποίες οδηγούν σε προοδευτική αραίωση των μαλλιών.

Μπορώ να το αντιμετωπίσω μόνη μου στο σπίτι;

Ευτυχώς, η τεχνολογία και η δερματολογία έχουν προχωρήσει τόσο που μάς δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα ακόμα κι απ' το σπίτι μας. Σύμμαχός μας σε αυτή την προσπάθεια είναι η Crescina HFSC Ανάπτυξη της Labo, που είναι μια δερμο-καλλυντική αγωγή εστιασμένη στην αντιμετώπιση των αιτιών της αραίωσης των μαλλιών και όχι ακόμη ένα προϊόν κατά της τριχόπτωσης.

Η beauty θεραπεία για να αντιμετωπίσεις επιτέλους  αποτελεσματικά την αραίωση και την τριχόπτωση στα μαλλιά σου

Ενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών σε περιοχές με αραίωση και μειώνει την τριχόπτωση με αποτελεσματικότητα 100%. Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι βάσει κλινικής μελέτης με αποτέλεσμα ανάπτυξης κατά μέσο όρο 6.300 νέων τριχών μετά από την ολοκλήρωση της αγωγής.

Λίγα περισσότερα στοιχεία για την αγωγή Crescina Ανάπτυξη HFSC

Σχεδιάστηκε πρώτη φορά στα ελβετικά εργαστήρια της Labo το 1991 και από τότε η σύνθεσή της ανανεώνεται σύμφωνα με τα νέα επιστημονικά δεδομένα ώστε να πετυχαίνει όλο και πιο σημαντικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση  της αραίωσης των μαλλιών. Η Crescina δεν είναι απλά ένα προϊόν κατά της τριχόπτωσης, αλλά βοηθά στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της αραίωσης, που προέρχεται από φυσιολογικά μη παθολογικά αίτια, στις περιπτώσεις όπου η ποσότητα και η ποιότητα των τριχών μειώνεται σταδιακά λόγω της μειωμένης δραστηριότητας των τριχοθυλακίων. Η σύνθεση της αγωγής είναι κατοχυρωμένη με 9 διπλώματα ευρεσιτεχνίας από Ελβετία, Ε.Ε και Η.Π.Α.

crescina

Πώς δρα ακριβώς;

Χάρη στην Πατενταρισμένη Διαδερμική Τεχνολογία (Ελβετικό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας CH 711 466) επιτρέπει στις δραστικές ουσίες των Συμπλόκων Ανάπτυξης, HFSC και των Ενισχυτικών Συμπλόκων να εισχωρήσουν στο σύστημα της τρίχας όχι μόνο διαμέσω των τριχοθυλακίων (άνοιγμα τριχοθυλακίων) αλλά και διαδερμικά (ex vivo δοκιμασία με Franz Cells) διαμέσω των στοιβάδων του τριχωτού της κεφαλής (επιδερμίδα και δερμίδα). Χάρη στο χαμηλό μοριακό τους βάρος και την παρουσία 3 ενισχυτών απορρόφησης, διευκολύνεται η εισχώρηση και η απόδοση των λειτουργικών δραστικών συστατικών.

crescina

Η CRESCINA Transdermic HFSC διατίθεται σε ειδικές συνθέσεις για άνδρες και γυναίκες και 3 δοσολογίες (200, 500 και 1300), ώστε να αντιμετωπιστούν στοχευμένα οι διαφορετικές ανάγκες σε κάθε στάδιο αραίωσης (αρχικό, μεσαίο και προχωρημένο).

crescina

Πού οφείλεται η ξαφνική τριχόπτωση;

Τα αίτια για την ξαφνική τριχόπτωση μπορεί να οφείλονται σε εποχιακές αλλαγές, ψυχοσωματικό στρες, χειρουργικές επεμβάσεις, λήψη φαρμάκων, νοσήματα, έντονα συναισθηματικά τραύματα, εξαντλητικές δίαιτες. Στις γυναίκες ιδιαίτερα υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες, που ενισχύουν την τριχόπτωση όπως το διάστημα μετά τη γέννα ή η γαλουχία. Από την άλλη, τα αίτια για την επίμονη ή χρόνια τριχόπτωση περιλαμβάνουν διατροφικές ανεπάρκειες, επιθετικές καλλυντικές αγωγές, χρόνιο στρες και χρονολογική γήρανση.

crescina

Οι λόγοι που μπορούν να προκαλέσουν αραίωση είναι:

#1. Η έντονη, παρατεταμένη τριχόπτωση,

#2. Η σταδιακή μείωση της δραστηριότητας του βολβού της τρίχας, ακόμη και σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται μη ομαλή (ορατή) τριχόπτωση, η οποία μπορεί να οδηγήσει στη λέπτυνση της τρίχας (τρίχα πολύ πιο λεπτή σε σχέση με τις φυσιολογικές τρίχες).

#3. Η ανδρογενετική αλωπεκία είναι μια πάθηση του τριχωτού που εμφανίζεται τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες και η αντιμετώπιση της είναι χρόνια.

crescina

 

Αντιμετώπιση και πρόληψη

Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να την προλάβουμε -και να την αντιμετωπίσουμε εάν έχει ήδη ξεκινήσει το πρόβλημα- με σύμμαχό μας μια ολιστική θεραπεία που θα αφορά τόσο στη φροντίδα των μαλλιών μας με τα εξειδικευμένα και αποτελεσματικά προϊόντα κατά της αραίωσης/τριχόπτωσης Crescina Ανάπτυξη της Labo, αλλά, και φυσικά, δίνοντας έμφαση σε έναν πιο υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής.

crescina

Ανακάλυψε περισσότερα για τα προϊόντα στο labosuisse.gr και στο Instagram @crescina.gr.cy. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Ιούλιος 2018

>