Μόνο μία αυθεντική fan πρόκειται να θυμάται το εν λόγω αξεσουάρ της Carrie Bradshaw.
Με την τρίτη σεζόν της σειράς "And Just Like That..." να μας χαρίζει ασταμάτητα νέες στιλιστικές εμπειρίες, η Carrie Bradshaw εξακολουθεί να μας εκπλήσσει με τις fashion επιλογές της. Από τις ονειρικές δημιουργίες Simone Rocha και τα εμβληματικά Jimmy Choo, μέχρι τις αγαπημένες Fendi Baguettes, υπάρχει ένα αξεσουάρ που έχει ξεχωρίσει ως προσωπικό αγαπημένο της ίδιας της Sarah Jessica Parker. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια ζώνη, την οποία σίγουρα θα θυμάσαι εάν είσαι πιστή fan της σειράς "Sex and the City".
Η Sarah Jessica Parker παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο podcast "Call Her Daddy" με την Alexandra Cooper, και έκανε μιά συγκλονιστική αποκάλυψη. Παραδέχτηκε πως διατηρεί ολόκληρη την γκαρνταρόμπα της Carrie Bradshaw από το "Sex and the City" σε αρχείο. Μια πληροφορία που δημιουργεί την ελπίδα στους fans της σειράς, πως στο μέλλον μπορεί να δημιουργηθεί μια έκθεση με όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ της Carrie ως εκθέματα. Ανάμεσα σε όλα αυτά τα iconic κομμάτια, υπάρχει ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ, το οποίο η ηθοποιός έχει επιλέξει να προσθέσει στη δική της, προσωπική συλλογή. Ο λόγος για μία δερμάτινη ζώνη με καρφιά, την οποία ονόμασε χαϊδευτικά "Roger".
@callherdaddy Every girls dream 🤯
♬ original sound - Call Her Daddy
"Κρατάω αυτή τη ζώνη, την οποία ονόμασα Roger, και δεν ξέρω γιατί", εξήγησε η Parker. "Είναι μια ζώνη από τα μεταγενέστερα επεισόδια, μια δερμάτινη ζώνη με καρφιά που η Carrie φορούσε πολύ. Νομίζω ότι η Carrie τη φόρεσε για πρώτη φορά όταν ψώνιζε στο κατάστημα DVF στο Meatpacking, φορώντας ένα ροζ λινό φόρεμα, και γύρω από τη μέση της βρισκόταν αυτή η σκληρή, vintage δερμάτινη ζώνη, φαρδιά, με καρφιά, πραγματικά παλιά και ανθεκτική. Για κάποιο λόγο, την κράτησα και δεν την έστειλα ποτέ στο αρχείο".
Το όνομα "Roger" προέκυψε επειδή η ομάδα των ενδυματολόγων, βλέποντας πόσο συχνά χρησιμοποιούνταν αυτή η ζώνη, αποφάσισε ότι χρειαζόταν ένα πιο σύντομο και ευκολομνημόνευτο όνομα από το "η μαύρη δερμάτινη ζώνη με καρφιά". Και κάπως έτσι γεννήθηκε ο Roger.
Από την πρώτη του εμφάνιση στην πρώτη ταινία "Sex and the City" το 2008, αυτή η ζώνη του brand Streets Ahead έχει επανεμφανιστεί τουλάχιστον τέσσερις φορές, πάντα σε κομβικές στιγμές της πλοκής. Με το σκληρό μαύρο δέρμα και τα αιχμηρά ασημένια καρφιά της, η ζώνη φαίνεται να εμφανίζεται κάθε φορά που συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα στη ζωή της ηρωίδας. Στην πρώτη της εμφάνιση, η Bradshaw και ο Big αναζητούν διαμέρισμα, μια σημαντική στιγμή για την Carrie, που προσπαθούσε για χρόνια να πείσει τον mr. Big να δεσμευτεί.
Η δεύτερη εμφάνιση του "Roger" συμπίπτει με την ανακοίνωση του επικείμενου γάμου της Carrie και του Big. Και η επόμενη, όταν η Carrie και η Miranda εντοπίζουν την περίφημη νυφική φωτογράφηση της Bradshaw ενώ ψωνίζουν αποκριάτικες στολές, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ο mr. Big την είχε εγκαταλείψει στο δημαρχείο. Η ζώνη έκανε την επανεμφάνισή της στην τρίτη επεισόδιο της πρώτης σεζόν του "And Just Like That...", όταν η Carrie λαμβάνει απροσδόκητα νέα για τη Natasha, προκαλώντας νέα ταραχή στη ζωή της.
Μέχρι στιγμής, η ζώνη ή ο "Roger" δεν έχει κάνει την εμφάνισή του στην τρίτη σεζόν της σειράς "And Just Like That", αλλά αν το κάνει, σίγουρα κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί στη ζωή της Carrie Bradshaw.
Τα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφεύγεις όταν φοράς λινά ρούχα