Η επιχειρηματίας σε πολυτελές σκάφος κάνει διακοπές με τον σύζυγό της στην Ελλάδα. Την αποκαλεί "πατρίδα".
Σε Ιόνιο και Αργοσαρωνικό βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Nina Flohr και ο σύζυγός της Φίλιππος Ντε Γκρες. Η μοναχοκόρη του δισεκατομμυριούχου Thomas Flohr ταξίδεψε με τον σύζυγό της σε Κέρκυρα και Ιόνιο, όπως προδίδουν τα posts που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε μια στάση στις Σπέτσες, ένα νησί άρπηκτα συνδεδεμένο με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.
Εκθειάζει την Ελλάδα
Μέσα από τα social media θέλησε η Νina Flohr να κάνει γνωστή την είδηση ότι βρίσκονται με τον Φίλιππο Ντε Γκρες στην Ελλάδα. Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram τα έλεγε όλα: Η επιχειρηματίας απαθανάτισε την εικόνα μίας παραδοσιακής ταβέρνας σε χωριό της Κέρκυρας, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης "πατρίδα" δείχνοντας έτσι την αγάπη της στον τόπο καταγωγής του συζύγου της.
Ωστόσο λίγο πριν από το Δεκαπενταύγουστο το ζευγάρι ταξίδεψε στις Σπέτσες, προκειμένου να ενωθεί με την υπόλοιπη οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Η Nina Flohr δημοσίευσε φωτογραφίες από άγριες, απάτητες παραλίες.
Μια ακόμη φωτογραφία από γραφικό λιμανάκι των Σπετσών έδειξε ξεκάθαρα τον προορισμό που επέλεξαν για τις διακοπές στις 15 Αυγούστου.
Αν και η Marie Chantal με τον Παύλο Ντε Γκρες δεν θέλησαν να μαρτυρήσουν πού πέρασαν φέτος το καλοκαίρι με την οικογένειά τους, χάρη σε post του γιου τους Αριστείδη Σταύρου υποθέσαμε πως ο ο προορισμός τους ήταν για ακόμη μια φορά, οι Σπέτσες.
To νησί του Αργοσαρωνικού άλλωστε, είναι συνυφασμένο με την τέως βασιλική οικογένεια. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε την περίφημη έπαυλή του στο Πόρτο Χέλι (πουλήθηκε το 2014 σε έναν Λιβανέζο επιχειρηματία). Στις Σπέτσες άλλωστε έγινε και ο γάμος του Νικόλαου Ντε Γκρες με την Τατιάνα Μπλάτνικ, τον Αύγουστο του 2010.