top article

Κάποια είναι αμιγώς γιορτινά ενώ άλλα καταπιάνονται με ζητήματα των Χριστουγέννων, συμπεριλαμβανομένων και της μελαγχολίας που προκύπτει αυτή την περίοδο. Ο λόγος για τα χριστουγεννιάτικα επεισόδια των αγαπημένων μας σειρών που αποτυπώνουν γεγονότα και καταστάσεις που προκαλούν γέλιο αλλά και συγκινούν. Από το OC μέχρι το The Office αυτά είναι τα επεισόδια που ξεχωρίσαμε για τα Χριστούγεννα. 

Friends "The One With the Routine"


Για τους αμετανόητους fans των Friends, η αγαπημένη σειρά έχει να επιδείξει πολλά γιορτινά επεισόδια. Ένα από αυτά ήταν και το επεισόδιο όπου ο Ross και η Monica αποφασίζουν να επαναφέρουν χρόνια αργότερα μετά το σχολείο το χορευτικό τους, ελπίζοντας ότι έτσι θα εμφανιστούν στην τηλεόραση. 

Διάβασε επίσης: "Οδηγός Χριστουγέννων" από το Netflix με όλα τα εορταστικά επεισόδια των Friends

Friends "The One With the Holiday Armadillo”

Ο Ross προσπαθεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ben στην εβραϊκή παράδοση και το αποτέλεσμα είναι λίγο πολύ γνωστό: μια σουρεαλιστική συνάντηση χαρακτήρων στην κουζίνα της Monica.

Mad Men "Christmas Waltz”

Μερικές φορές τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα επεισόδια χαρακτηρίζονται από μια δόση μελαγχολίας, και το "Christmas Waltz" προσφέρει αρκετή από αυτή, με αρκετούς χαρακτήρες να προσπαθούν να βρουν την ευτυχία καθώς το 1966 φτάνει στο τέλος του. 

The OC  "The Best Chrismukkah Ever”

Μπορεί οι πρωταγωνιστές του OC να βίωναν αρκετές δραματικές καταστάσεις, όμως υπήρχαν και όμορφες στιγμές, όπως το καλύτερο 'Chrismukkah' που έγινε ποτέ. Μια υπενθύμιση ότι καμία οικογένεια δεν είναι τέλεια, αλλά ενίοτε μπορεί να αφήνει τις διαφορές της στην άκρη.

The Office "Christmas Party"

Γιορτινά πάρτυ στο γραφείο: μερικές φορές πάνε κατ'ευχήν ενώ κάποιες άλλες όχι και τόσο. Δύσκολο να ξεχωρίσεις ένα επεισόδιο από το The Office, αλλά το 'Christmas Party' αντιπροσωπεύει τις γιορτινές δυσκολίες που μπορεί όλοι να βιώσουμε κάποια στιγμή. 

Gilmore Girls "Women of Questionable Morals"

Ποιος δεν ονειρεύεται να ξυπνήσει το βράδυ των Χριστουγέννων και να δει τα πάντα χιονισμένα; 

Parks and Recreation "Citizen Knope"

Όταν η Leslie τίθεται σε αναστολή δύο εβδομάδων από τη δουλειά της, εξακολουθεί να προσπαθεί να βρει τρόπο να εργαστεί. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα της συγκεντρώνεται προκειμένου να της χαρίσει ένα ιδιαίτερο, χριστουγεννιάτικο δώρο. Το αποτέλεσμα είναι μια γλυκιά gingerbread πόλη.

30 Rock "Christmas Special"

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποφύγει τη μητέρα του στις γιορτές, ο Jack (Alec Baldwin) αποφασίζει να οργανώσει ένα special live για τα Χριστούγεννα και επιφορτίζει τους υπαλλήλους του TGS με τον σχεδιασμό του. Κάνοντάς το, μαθαίνει πόσο ξεχωριστές έκανε η μητέρα του τις γιορτές των παιδικών του χρόνων, ενώ η Liz (Tina Fey) παίρνει το δικό της μάθημα καθώς γράφεται στο πρόγραμμα "Letters to Santa” και παραδίδει δώρα σε μη προνομιούχους νέους.

Downton Abbey "Christmas at Downton Abbey”

Χριστούγεννα στη βρετανική εξοχή με αέρα εποχής; Μπορεί η σειρά να ολοκληρώθηκε, όμως ο δημοφιλής πύργος θα είναι πάντα εκεί, με τις ίντριγκες και τα μυστήριά του.

Grey's Anatomy "Grandma Got Run Over By a Reindeer"

Για μια σειρά που έχει περάσει από 15 σεζόν, δεν υπάρχει πλούσιο γιορτινό υλικό. Στη δεύτερη σεζόν του Grey's Anatomy όμως υπάρχει ένα αρκετά δυνατό επεισόδιο που θίγει ζητήματα όπως η αγάπη και η σημασία της πίστης. Οι γιατροί στο Seattle Grace διχάζονται στο αν πρέπει για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, και όταν η Cristina απορρίπτει τον φίλο της, η αγάπη του Preston για τις γιορτές, το ζήτημα της πίστης και η σημασία σε αυτή αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. 

Ιούλιος 2018

>