top article

Άγιε Βασίλη, κανείς δεν είναι πολύ μεγάλος για να σου γράψει γράμμα και να ζητήσει το δώρο -ειδικά εάν έχει υπάρξει τόσο καλό "παιδί”, όπως εγώ. Αλήθεια σου λέω, ήμουν πολύ καλό κορίτσι, εξαιρετικό θα έλεγα. Κι όχι μόνο φέτος, αλλά όλα αυτά τα χρόνια που είμαι ταυτόχρονα μαμά, σύζυγος, εργαζόμενη, νοικοκυρά και άλλα πολλά που θα κουραστείς κι εσύ αν αρχίσω να τα απαριθμώ Γι' αυτό, σου λέω, χρειάζομαι ξεκούραση! Και ξέρεις τι θα με ξεκουράσει; Να μου φέρεις δώρο μια iRobot. Δεν μπορεί να μην την έχεις ακουστά -είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες σαν εμένα που τη ζήτησαν για τα φετινά Χριστούγεννα! Είναι η σκούπα-ρομπότ που καθαρίζει το σπίτι όση ώρα εγώ είμαι στο γυμναστήριο ή στο γραφείο ώστε να το βρω έτοιμο όταν γυρίσω! Τέλειο; Αλλά για να μην μπερδευτείς με τα πολλά μοντέλα, θα σου πω ενδεικτικά μερικά:

Roomba i7: Η υπάκουη

Το μόνο δώρο που θέλω φέτος τα Χριστούγεννα

Χάρη στην έξυπνη χαρτογράφηση Imprint, έχω τον έλεγχο του πότε πρέπει να καθαρίσει και πού.Κι αν εγώ είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να τη στείλω σε κάποιο δωμάτιο να καθαρίσει, εκείνη είναι πάντα έτοιμη για να πιάσει δουλειά αφού, επιστρέφει αυτόματα στη βάση της, μεταξύ των καθαρισμών, προκειμένου να επαναφορτιστεί και συνεχίζει ακριβώς από το σημείο που σταμάτησε.

i7

Roomba s9+: H hi-tech

Η υπερσύγχρονη ρομποτική σκούπα Roomba s9+ έχει σχεδιαστεί για όλους εμάς που θέλουμε το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει η υψηλή τεχνολογία. Ο φουτουριστικός σχεδιασμός της έχει έναν πολύ σημαντικό προορισμό: μεγιστοποιεί κατά 30% την ικανότητα να καθαρίζονται γωνίες και περιοχές κατά μήκος των επίπλων. Αυτό της επιτρέπει να καθαρίσει μια μεγαλύτερη περιοχή σε λιγότερο χρόνο. Επιπλέον, καταλαβαίνει πότε βρίσκεται πάνω σε χαλί και τότε χρησιμοποιεί τη λειτουργία Power Boost για να μεγιστοποιεί αυτόματα την ισχύ αναρρόφησης έως και 40 φορές! 

s9

Roomba j7: H επικοινωνιακή

Η j7+ ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία και την εμπειρία irobot σε ένα σύστημα που της επιτρέπει μετά από κάθε καθαρισμό να γίνεται ακόμα πιο "έξυπνη" και να επικοινωνεί μαζί μου με φωτογραφίες! Συγκεκριμένα, αποφεύγει όλους τους κινδύνους την πρώτη φορά που θα τους εντοπίσει, όπως για  παράδειγμα τις ακαθαρσίες των κατοικιδίων ή τα καλώδια φόρτισης, ενώ μετά ανακαλύπτει μόνη της πώς να χειριστεί τέτοιου είδους εμπόδια. Και για να είμαι σίγουρη ότι έχει κάνει τη σωστή επιλογή, μου στέλνει μια φωτογραφία, ώστε να της πω αν θέλω να αποφύγει το συγκεκριμένο εμπόδιο ή να καθαρίσει γύρω από αυτό.

j7

Roomba i3: Η fashionista

Όλες οι iRobot σκούπες είναι φανταστικές, αλλά αυτή την περνάς και για διακοσμητικό στο σπίτι. Όπως όλες οι Roomba λειτουργεί συστηματικά και κινείται σε ταξινομημένες σειρές. Καθαρίζει τέλεια όλους τους χώρους στο σπίτι, γύρω και κάτω από τα έπιπλα. Χάρη στους τέλειους αισθητήρες, ξέρει ακριβώς πού να πάει και ποιο μέρος πρέπει να αποφύγει. Κι αν για κάποιο λόγο σταματήσει, αφού επιστρέψει στη βάση της, μετά συνεχίζει να καθαρίζει ακριβώς εκεί που σταμάτησε. 

i3

Άγιε Βασίλη μου, δεν θέλω να φανώ πλεονέκτρα, αλλά μιας και τα λέμε, λάβε υπόψη ότι όλα αυτά τα μοντέλα συνεργάζονται και με τη Braava, τη σφουγγαρίστρα που αναλαμβάνει δράση μόλις τελειώσουν τη δική τους δουλειά για να σφουγγαρίσει κι έτσι όταν γυρίσω εγώ να βρω το σπίτι καθαρό στην εντέλεια.

m6

Τώρα, αν δεν σου είναι εύκολο να φέρεις δύο δώρα, υπάρχει κι άλλη λύση που ακούει στο όνομα Roomba Combo: 

Roomba Combo: Η δύο σε ένα

Καθαρίζει σκόνη, ρύπους και υπολείμματα από σκληρά δάπεδα και χαλιά, χάρη στη βούρτσα σχήματος V και την πανίσχυρη αναρρόφηση της. 2 πλευρικές βούρτσες σκουπίσματος άκρων απομακρύνουν τη βρωμιά από τοίχους και γωνίες Δεν κάνει όμως μόνο αυτό! Επιπλέον, σφουγγαρίζει χρησιμοποιώντας πανί με μικροΐνες και ηλεκτρική αντλία που ελέγχει τη ροή του νερού, διατηρώντας το πανί σφουγγαρίσματος ομοιόμορφα νωπό κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. 

combo

Αν πάντως δεν μπορείς να βρεις κάποια από αυτές τις iRobot να μου φέρεις, τουλάχιστον βρες έναν τρόπο να δει ο άντρας μου αυτό το άρθρο. Εκείνος ξέρει τι πρέπει να κάνει....

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Ιούλιος 2018

>