Η Ακαδημία συγκέντρωσε μερικούς από τους A-list celebrities του Hollywood
Μπορεί η 91η απονομή των βραβείων Όσκαρ να πραγματοποιηθεί χωρίς κεντρικό παρουσιαστή (για δεύτερη φορά μετά από 30 χρόνια στην ιστορία του θεσμού) όμως η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών αποφάσισε να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό για την βραδιά: Να συγκεντρώσει μερικούς από τους A-list celebrities του Hollywood.
Οι περσινοί νικητές των Όσκαρ, Allison Janney, Frances McDormand, Gary Oldman και Sam Rockwell θα είναι κάποιοι από αυτούς που θα παραδώσουν βραβεία ενώ σήμερα η Ακαδημία ανακοίνωσε άλλα τρία δυνατά ονόματα. Η Dame Helen Mirren, o Michael B. Jordan και ο Pharrell Williams. Η λίστα συνεχίζεται με τους Tina Fey, Michael Keaton, Paul Rudd, Charlize Theron, Daniel Craig, Chris Evans και Brie Larson.
Last year, Allison Janney, Frances McDormand, Gary Oldman and Sam Rockwell had their names read from an envelope and they took home Oscar gold.
— The Academy (@TheAcademy) 7 Φεβρουαρίου 2019
This year, they'll help make more dreams come true.
We're thrilled to announce they'll be presenters at this year's show. #Oscars
Να θυμίσουμε πως ο Kevin Hart που επιλέχθηκε από την Ακαδημία για τον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή παραιτήθηκε έπειτα από τις κατηγορίες της LGBT κοινότητας για ομοφοβικά σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν.
Δες επίσης: Οι Queen θα εμφανιστούν live στα Όσκαρ




