top article

Δε φοράει μακιγιάζ ή κοσμήματα, παρά μόνο τη βέρα που γυαλίζει στο δάχτυλό της. Πάντα ήταν ήρεμη, τώρα όμως βλέπω μπροστά μου μια δύναμη ξεχωριστή, μια ηρεμία που χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο ολοκληρωμένο. Καθώς συζητάμε, η φυσική της ομορφιά, το χαμόγελό της, η θετική της αύρα σε καθηλώνουν. Ό αυθορμητισμός της, η ωριμότητα στη σκέψη μαζί με την αισιοδοξία, την ευτυχία και την ισορροπία που αποπνέει σε μαγεύουν.

Η επιστροφή

"Ήταν συνειδητή απόφαση το να αφιερωθώ στο μωρό μου, ειδικά αυτούς τους πρώτους μήνες που με είχε τόσο ανάγκη! Και το είχα κι εγώ. Το ήθελα να είμαι μαζί του, να ζω το κάθε δευτερόλεπτο. Μου αρέσει να δημιουργώ, να εξελίσσομαι, να δοκιμάζω τα όριά μου. Μπορεί αυτό το διάστημα να έχω αφιερωθεί στο μωρό, αλλά εργάζομαι από τα 18 μου και όλη αυτή την περίοδο συμμετείχα σε μεγάλες καμπάνιες, όπως με τη L’Oreal Paris, γιατί μπορούσα να ανταποκρίνομαι στις υποχρεώσεις μου χωρίς να απαιτείται να είμαι πολλές ώρες μακριά από το παιδί μου. Μια γυναίκα που γίνεται μητέρα πρέπει να στηρίζει πολλούς ρόλους. Είσαι μάνα, σύντροφος, επαγγελματίας. Θέλω να υπηρετήσω όλα αυτά που είμαι. Η τηλεόραση είναι το πάθος μου και, βέβαια, θέλω να επιστρέψω στην καθημερινότητα της δουλειάς μου και θα ήθελα να επιστρέψω με ένα project που θα μου δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσω με τον κόσμο αξιοποιώντας και όλες τις νέες εμπειρίες που έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια. Ξέρεις, νιώθω ότι εμείς οι γυναίκες μπορούμε να τα προλάβουμε όλα. Είμαστε πολύπλευρες και πολύ ικανές. Για να είμαι καλή μαμά, πιστεύω ότι είναι προϋπόθεση να είμαι ολοκληρωμένη ως άνθρωπος, άρα να είμαι και μια καλή επαγγελματίας. Θεωρώ ότι το να δουλεύουν και οι δύο γονείς είναι ένα υγιές πρότυπο για το ίδιο το παιδί".

Δούκισσα Νομικού: H ambassador των Beauty Stars στο τεύχος Ιανουαρίου της Madame Figarο

Φέτος είσαι η ambassador των Beauty Stars by Madame Figaro.

Χαίρομαι που είμαι ambassador ενός τόσο διαδραστικού θεσμού και που μαζί με beauty editors, social media influencers και τον κόσμο που θα ψηφίσει θα επιλέξουμε και θα αναδείξουμε τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς σε κάθε κατηγορία. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!

Τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;

Μικρή ήθελα να γίνω η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά (γελάει). Αγαπούσα πάντα την επικοινωνία με τα παιδιά και τώρα που έγινα μητέρα αυτό το συναίσθημα επέστρεψε ακόμα πιο έντονο. Θα ήθελα, λοιπόν, να είμαι κάπου με πολλά παιδιά. Δεν ξέρω αν θα είναι όλα δικά μου (γελάει), θέλω μεγάλη οικογένεια, αν μας αξιώσει ο Θεός. Όταν μεγαλώσω, λοιπόν, θέλω να είμαι ο καθοδηγητής των παιδιών μου, η καλύτερη μαμά για εκείνα. Παντρεύτηκα τον άνδρα που αγαπώ και μ’ αγαπά, κάνω αυτό που αγαπώ, μια δουλειά που μου έχει χαρίσει επιτυχίες, απίστευτες εμπειρίες, ακόμα και στο θέατρο και στον κινηματογράφο, κάτι που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα θα μπορούσα να φανταστώ όταν ξεκινούσα. Το παιδί ήρθε την κατάλληλη στιγμή, με τον κατάλληλο άνθρωπο, είμαι γεμάτη, δεν έχω απωθημένα, αλλά έχω πάρα πολλά όνειρα για τη δουλειά μου.

Είσαι μόνη σου στο αυτοκίνητο και οδηγείς. Τι σκέφτεσαι;

Είμαι χωρίς τον Σαββούλη; Σκέφτομαι τον Σαββούλη, παίρνω τη μαμά μου να μάθω αν κοιμάται ή τι κάνει, αν είναι καλά. Αλλιώς, βάζω ραδιόφωνο και τραγουδάω.

Προσωπικές αναζητήσεις

≪Όλοι έχουμε τις ανασφάλειές μας. Στην αρχή της πορείας μου με το αν ήμουν σωστή επαγγελματίας, τώρα με το αν είμαι καλή μαμά. Με το σώμα μου είχα πάντα μια συστολή. Δεν αγχώθηκα ποτέ αν θα επανέλθει γρήγορα μετά τον τοκετό. Βέβαια, με το "τρέξιμο” που απαιτείται για το μεγάλωμα ενός παιδιού χτίζεις φοβερό κορμί. Τώρα που μπουσουλάει και σηκώνεται όρθιος είμαι πιο γυμνασμένη από ποτέ!≫ (γέλια)

Διάβασε περισσότερα στη Madame Figaro Ιανουαρίου που κυκλοφορεί σήμερα

Ιούλιος 2018

>