Οι νοστιμιές και οι ομορφιές της Ελλάδας σε πρώτο πλάνο<br />
To «Τόπων Γεύση» είναι το προσωπικό blog του Nίκου Γ. Μαστροπαύλου
-υποστηρικτής του κινήματος Slow Food που επιδιώκει την προστασία των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας που χάνεται- ο οποίος ταξιδεύοντας στη Ελλάδα, γνωρίζει, γεύεται και φωτογραφίζει τα ιδιαίτερα πιάτα αλλά και τα πανέμορφα τοπία της χώρας μας. Κάνοντας κλικ στο taxidionline.blogspot.gr «ταξιδεύουμε» και εμείς μαζί του και γνωρίζουμε τοπικές συνταγές και κρυμμένες γωνιές της Ελλάδας. Πάρε μια γεύση...
Σχετικά άρθρα:
Star Travel: Ο γύρος του κόσμου με τη Ναόμι Γουότς
Taste Report: Τα γευστικά νέα του κέντρου
Les Connoisseurs: Αθηνά Πάνου, η food stylist

Οι φούσκες, ένα από τα παραδοσιακά πιάτα στην Κάλυμνο.
Χταπόδι καρπάτσιο και στιφάδο στη Λέρο.

Ο τυροκόμος Αντώνης Παπαγεωργίου ψήνει σιτάκα στο μητάτο του στις Τρούλλες, στην Κάσο.
Ο γαύρος είναι από τα πιο γευστικά πιάτα του «Άσπρου Γάτου», στον Πόρο.

Στο δρόμο για το βουνό του Ολύμπου.

Σκορπίνες στην Κάσο.

Η ιχθυαγορά των Σπετσών.

Ο Κώστας Μαυρίκης, ένα από τα ιδιαίτερα πρόσωπα της Αλοννήσου, στο ψαράδικο καΐκι του πατέρα του.