Και η υπόθεση εκτιλύσσεται γύρω από μια ληστεία στο Met Gala
Η είδηση ότι θα γυριζόταν ένα spin-off της επιτυχημένης σειράς ταινιών Ocean's Eleven, Ocean’s Twelve και Ocean’s Thirteen στο οποίο θα πρωταγωνιστούσαν 8 διάσημες ηθοποιοί του Hollywood ήταν αρκετή για να ενθουσιάσει το κοινό.
Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε το cast της ταινίας, το οποίο επιβεβαίωνε κάθε προσδοκία: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Helena Bonham Carter, Awkwafina και Sarah Paulson- τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, πάθαμε πλάκα από την υπέροχη γκαρνταρόμπα της ταινίας και συγκεκριμένα τα... παλτό!

Διάβασε επίσης: Πόσα υπέροχα παλτό μπορούν να χωρέσουν σε μια ταινία;
Πλέον όμως, έχουμε trailer- το οποίο αποδεικνύει ότι η υπόθεση της ταινίας είναι εξίσου ενδιαφέρουσα! Συγκεκριμένα, η Sandra Bullock και η Cate Blanchett συσπειρώνουν γύρω τους μια ομάδα από ισχυρές γυναίκες για να οργανώσουν τη ληστεία ενός κολιέ αξίας 150 εκατομμυρίων τη βραδιά του Met Gala.
Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2018.