Στο Supermoon θα δοκιμάσεις το δημοφιλές cruffin
"Pics or it didn't happen" είναι το mantra της Instagram εποχής και φαίνεται ότι πολλά είναι τα μαγαζιά που δίνουν στους πελάτες τους αυτό ακριβώς που αναζητούν: Instagram worthy γωνιές και προϊόντα. Σε αυτή τη λογική κινείται και το Supermoon Bakehouse, ένα από τα πιο εντυπωσιακά bakery στη Νέα Υόρκη.
Το ελκυστικό εσωτερικό του, σχεδιασμένο από τον συν-ιδιοκτήτη Aron Tzimas, είναι φτιαγμένο για το Instagram, με μία νέον πινακίδα "Bite me NYC", ροζ μαρμάρινους πάγκους και τραπέζια και στολισμένα κουτιά όπου αναγράφεται το μότο "Stay wild, moon child". Στα παραπάνω έρχονται να προστεθούν φυσικά οι εφευρετικές δημιουργίες σε κρουασάν και ντόνατ, που παρατάσσονται ως ένα οπτικό μενού, δια χειρός του δημοφιλούς αρτοποιού, Ry Stephen.
Ο συνέταιρος του Tzimas έγινε διάσημος για το υβριδικό γλυκό του cruffin -ένα κρουασάν ψημένο σαν muffin - και σύμφωνα με τα Eaters και Tasting Table, θεωρείται ένας από τους αγαπημένους bakers των Millennials. Το δίδυμο έγινε γνωστό όταν άνοιξε το Mr. Holmes Bakehouse στο Σαν Φρανσίσκο, από όπου αργότερα ο Stephen αποχώρησε. To Supermoon Bakehouse είναι μία ακόμα επιχείρηση που προσπαθεί να επωφεληθεί από την κουλτούρα του φαγητού στο Instagram, μπαίνοντας με τη σειρά του στη λίστα με τα αγαπημένα των Millennials.