Στο Pragmata Concept Store τίποτα δεν επιλέγεται τυχαία
Δημιουργίες και προϊόντα από καλλιτέχνες από την Ιταλία μέχρι την Ιαπωνία και την Ινδία που δένουν άψογα με τον κυκλαδίτικο και μεσογειακό τρόπο ζωής. Το Pragmata Concept Store, το νέο concept store στην Πάρο, επενδύει στην καλλιτεχνική ποιότητα της ανακάλυψης και προσφέρει στους πελάτες του μοναδικά αντικείμενα από όλο τον κόσμο.


Το Pragmata Concept Store προσφέρει μια πλούσια ποικιλία προϊόντων με ό, τι μπορεί να χρειαστείτε για το σπίτι σας, χρηστικά αντικείμενα, διακοσμητικά και έπιπλα επιλεγμένα με προσοχή και γούστο από όλο τον κόσμο.

Οι αδελφές Giordana και Άννα της ιταλικής οικογένειας Della Puppa που επισκέπτεται την Πάρο για περισσότερα από 20 χρόνια και έκανε τελικά τη Νάουσα το δεύτερο σπίτι του, ερωτεύτηκαν τον υπέροχο ελληνικό τρόπο ζωής και βρήκαν έναν πλούτο που τους ενέπνευσε.


Έχοντας μεγαλώσει στη Βενετία, περιτριγυρισμένη από διάφορους σχεδιαστές και μικρά εργοστάσια παραγωγής, η Giordana και η Άννα έχουν αποκτήσει ένα μοναδικό ένστικτο για στιλ, για το αυθεντικό και το καλλιτεχνικό, που αναζητούν στα ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο.
Στην Πάρο εγκαινίασαν το Pragmata Concept Store, μοναδικό στις Κυκλάδες, με προϊόντα από όλο τον κόσμο που δεν έχουν επιλέξει τυχαία. Ακόμα και το μικρότερο προϊόν φέρει ένα στιλ που θα σας τραβήξει με την πρωτοτυπία και την αισθητική του.
