Βουτιές, πιτζάμα - πάρτι και κυριακάτικα τραπέζια
Με τις μετεωρολογικές προβλέψεις να προμηνύουν ένα ζεστό Σαββατοκύριακο, οι περισσότεροι ίσως έχουν κάνει ήδη σχέδια για κοντινές αποδράσεις. Για όλους αυτούς όμως που θα βρεθούν απροετοίμαστοι μπροστά στην επέλαση της ζέστης (κοινώς δεν θα φύγουν από την Αθήνα), η πόλη ενδείκνυται για διασκέδαση και καλοκαιρινή διάθεση.
Βουτιές στην πόλη
Βουτιές στην πόλη

Το ξενοδοχείο The Margi καλωσορίζει τη σεζόν και μας υποδέχεται στη νέα του πισίνα. Σε σχέδιο του αρχιτέκτονα Γιάγκου Αγιοστρατίτη, στην πισίνα πρωτοστατούν οι μεσογειακές πρώτες ύλες όπως το ξύλο και το μάρμαρο σε γήινα χρώματα, συνθέτοντας ένα τοπίο χαλάρωσης. Ταυτόχρονα, η νέα πισίνα εγκαινιάζει και μία αξέχαστη εμπειρία υπηρεσιών για τον επισκέπτη ξεκινώντας από δροσερές πετσέτες αρωματισμένες με αιθέρια έλαια, δροσιστικά smoothies από φρέσκα λαχανικά, οργανικά snacks και προτάσεις φαγητού από τη φάρμα του Margi.
Για κρατήσεις: 210 8929160
Το Σαββατοκύριακο δεν θα κοιμηθεί κανείς
.jpg?maxwidth=800)
Στο πλαίσιο του #HypnosProject που διοργανώνει η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, στις 13 & 14 Μαΐου δεν θα κοιμηθεί κανείς. Ταινίες για τον ύπνο αλλά και ένα ολονύχτιο six d.o.g.s pyjama πάρτι με 25 djs σε όλους τους ορόφους της Στέγης υπόσχονται να κρατήσουν τα μάτια μας ανοικτά. Ο Ηλίας Φραγκούλης επέλεξε μια σειρά δεκατριών ταινιών που καλύπτουν πλήρως ένα κανονικό 24ωρο. Πρόκειται για έναν κινηματογραφικό μαραθώνιο, ένα είδος δοκιμασίας για τον θεατή, που δεν τον προκαλεί να… αποκοιμηθεί στο κάθισμά του, αλλά του προτείνει να αντιμετωπίσει το θέμα από την πιο τρομακτική του πλευρά, την πιο αστεία ή μέχρι και την πιο φαντασιακά ονειρική. Εσύ πόσες ώρες νομίζεις ότι μπορείς να αντέξεις… χωρίς ύπνο; Θα το μάθεις στη Στέγη. Παράλληλα, η έκθεση του Ύπνος project θα είναι επισκέψιμη συνεχόμενα από το πρωί της Παρασκευής 13 Μαΐου στις 12:00 έως και το βράδυ της Κυριακής 15 Μαΐου στις 21:00.
Ενιαίο εισιτήριο για όλη τη βραδιά: 7 €, 13-14 Μαΐου 2016, 22:00 | Μικρή Σκηνή
Περίπατος στη φύση

Την 62η Ανθοκομική Έκθεση υποδέχεται το Άλσος Κηφισιάς και ο υπέροχος χώρος του γεμίζει από λουλούδια, μυρωδικά και αρωματικά φυτά. Είναι μία καλή ευκαιρία να δώσεις νέα πνοή στο μπαλκόνι σου (σκέψου τις βραδιές με τις φίλες σου και παγωμένα cocktails), να λύσεις κάθε απορία σου σχετικά με τη φροντίδα των φυτών αλλά και να απολαύσεις ψυχαγωγικά δρώμενα όπως live εκδηλώσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες: kifissiaflowershow.gr
Το comfort food στα καλύτερά του

Λαχαναγορά του Ρέντη, www.uberness.org