Αν ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου για Σαντορίνη για ένα late September weekend, αξίζει να δοκιμάσεις τα πιάτα του σεφ Χρήστου Μπιτσάκη στο Alali.
Αυτή η εποχή είναι ίσως η ωραιότερη για να επισκεφθείς πολυσύχναστους και δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Σαντορίνη. Το εστιατόριο Alali με την υπέροχη θέα και τα δημιουργικά πιάτα του σεφ Χρήστου Μπιτσάκη -ο οποίος έχει προϋπηρεσία στον Κουκούμαβλο και στην Κάπαρη της Σαντορίνης, αλλά και στο Bill&Coo της Μυκόνου- είναι μία πολύ καλή πρόταση εάν βρεθείς στο νησί και παραμένει ανοικτό έως τις 30 Οκτωβρίου.

Τοπικές γεύσεις υπό το πρίσμα της υψηλής γαστρονομίας, ποιότητα υλικών και άψογη εξυπηρέτηση, φαγητό τόσο αληθινό και τα τοπικά προϊόντα της Σαντορίνης να αναδεικνύονται δημιουργικά και πρωτότυπα με τεχνικές υψηλής γαστρονομίας. Εδώ θα συναντήσεις και αποδόμηση παραδοσιακών συνταγών, όπως η παγκοσμίως διάσημη ελληνική σαλάτα ή το παστίτσιο, που έχει γίνει ένα εξαιρετικό φρέσκο ραβιόλι, ενώ στα must-taste θα βρούμε και το γκλασαρισμένο σε vinsanto χταπόδι με μαρμελάδα από ντοματάκι Σαντορίνης και φάβα.
Website: www.alalirestaurant.com
Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram.
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information