Η διάσημη ηθοποιός είναι η μούσα του "Τhe One" που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη
H Emilia Clarke είναι η νέα μούσα του αρώματος The One του οίκου Dolce & Gabbana, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη. Προηγούμενες μούσες του αρώματος έχουν υπάρξει μεταξύ άλλων η Scarlett Johansson και η Gisele Bundchen, ενώ ο συμπρωταγωνιστής της στην επιτυχημένη σειρά Game of Thrones, Κit Harington, θα εκπροσωπήσει την ανδρική εκδοχή του αρώματος στην ίδια καμπάνια.
"Η Emilia Clarke ενσαρκώνει ιδανικά τη γυναίκα Dolce & Gabbana, είναι λαμπερή και έχει ζωντάνια", δήλωσαν οι σχεδιαστές Domenico Dolce και Stefano Gabbana. "Η προσωπικότητα και η ομορφιά της αποπνέουν την αίσθηση της νέας μας καμπάνιας- χαρούμενη, αυθόρμητη και ζωηρή. She is The One".
Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή της Clarke σε καμπάνια αρώματος- πρόσφατα εμφανίστηκε σε διαφημιση κοσμημάτων του οίκου Dior ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι ετοιμάζεται να επανέλθει στο ρόλο της Daenerys Targaryen, στην 7η σεζόν του Game of Thrones.