Πλήθος γαλαζοαίματων και εκπρόσωποι της διεθνούς ελίτ καταφτάνουν στη χώρα μας με αφορμή τον γάμο της Θεοδώρας και του Matthew Kumar. H κόρη του εκλιπόντος τέως βασιλιά της Ελλάδας και της Άννας Μαρίας παντρεύεται σήμερα 28 Σεπτεμβρίου τον Αμερικάνο δικηγόρο στη Μητρόπολη Αθηνών.
Το ζευγάρι επέλεξε την πρωτεύουσα της Ελλάδας για να τελέσει τον γάμο του εκπληρώνοντας μία επιθυμία του πατέρα της νύφης αφού ήταν η ίδια εκκλησία που παντρεύτηκαν και οι γονείς της πριν από 60 χρόνια.

Το μυστήριο θα τελέσει ο ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου, Δωρόθεος ενώ οι κουμπάροι θα είναι έξι. Πρόκειται για τα μέλη της οικογένειας της Θεοδώρας: Παύλος, Νικόλαος, Φίλιππος, Μαρία Ολυμπία, Αχιλλέας Ανδρέας και Arrietta Morales.
Το βράδυ πριν από το γάμο το ζευγάρι διοργάνωσε ένα δείπνο καλωσορίσματος στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών.

Η οικογένεια της Θεοδώρας
Στο pre-wedding δείπνο ήταν σύσσωμη η οικογένεια της Θεοδώρας που ταξίδεψε από τα διάφορα σημεία του πλανήτη.






Οι ξεχωριστοί καλεσμένοι
Οι καλεσμένοι του ζευγαριού ήταν συνολικά 250 και αναμένεται να βρεθούν και στην γαμήλια τελετή στη Μητρόπολη. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση στο One & Only Aesthesis. Στο ίδιο μέρος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου κι ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι.








Φωτογραφίες: Νίκος Ζώτος/NDP, Ανδρέας Νικολαρέας/NDP